Libnet.ro
UNICEF

10:30

Accident Muntenegru. O tanara de 26 de ani din Cluj a fost externata de la Spitalul Elias. Mama ei a murit in accident

Adevărul Adevărul,
Accident Muntenegru. O tanara de 26 de ani din Cluj a fost externata de la Spitalul Elias. Mama ei a murit in accident

Unul dintre ranitii in accidentul din Muntenegru a fost externat, miercuri dimineata, de la Spitalul Elias din Capitala. Este vorba despre o tanara de 26 de ani, din Cluj, a carei mama a murit insa in accident. De altfel, inainte de a fi externata, aceasta a primit si consiliere psihologica. Ceilalti trei pacienti internati aici vor ramane in continuare sub supraveghere pentru inca cel putin 24 de ore. continuă pe Adevărul

UPDATE Accident Muntenegru. O tanara de 26 de ani din Cluj a fost externata de la Spitalul Elias. Mama ei a murit in accident

Unul dintre ranitii in accidentul din Muntenegru a fost externat, miercuri dimineata, de la Spitalul Elias din Capitala. Este vorba despre o tanara de 26 de ani, din Cluj, a carei mama a murit insa in accident. De altfel, inainte de a fi externata, aceasta a primit si consiliere psihologica. Ceilalti trei pacienti internati aici vor ramane in continuare sub supraveghere pentru inca cel putin 24 de ore.

FOTO Accident Muntenegru. Trupurile neinsufletite ale victimelor au fost repatriate: Fiica mea a fost in autocar

Masini ale politiei, girofaruri si lumini de urgenta asa arata marti seara Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici, unde au fost aduse trupurile neinsufletite ale victimelor accidentului din Muntenegru. Familiile acestora au venit, pe rand, in intampinarea cortegiului care a adus ramasitele a ceea ce au fost copiii, fratii sau parintii lor.

ACCIDENT MUNTENEGRU. Victimele tragediei, consiliate gratuit.

Cele 29 de victime ramase in viata in urma accidentului din Muntenegru vor primi consiliere psihologica gratuita, printr-un program realizat de Colegiul Medicilor si reteaua privata de sanatate Medlife, se arata intr-un comunicat remis redactiei. Citeste si ACCIDENT MUNTENEGRU. Fosta directoare de liceu si un expert al Garzii Financiare Programul vizeaza doua etape: asistenta psihologica de specialitate a pacientilor raniti pe durata internarii, la sediul celor patru spitale unde acestia au .

Accident Muntenegru. Mitropolitul Clujului va oficia slujba de inmormantare a clujencei decedate in autocarul groazei

La capela din cimitirul central al Clujului a fost depus trupul neinsufletit al Aurorei Morar, clujeanca care si-a pierdut viata in tragicul accident din Muntenegru. in urma cu cateva minute a inceput slujba de priveghi oficiata de mitropolitul Clujului, Andrei Andreicut.

Femeia din Cluj care a murit in tragicul accident din Muntenegru era om de afaceri

Prefectura Bucuresti anunta ca printre cei care si-au pierdut viata in tragicul accident din Muntenegru se afla si o persoana din Cluj-Napoca. Prefectura Cluj confirma informatia.

ACCIDENT MUNTENEGRU. Soferul autocarului probabil a fost orbit de lumina soarelui, la iesirea ...

Carosabilul era umed in momentul in care autocarul romanesc din Muntenegru a iesit din tunelul rutier si este posibil ca soferul sa fi fost incomodat scurt timp de lumina foarte puternica a soarelui, pierzand controlul asupra vehiculului, in curba, releva primele elemente ale anchetei, informeaza Mediafax. In curs de actualizare.

ACCIDENT MUNTENEGRU. Ipoteza: Soferul autocarului, orbit de lumina soarelui, la iesirea din ...

Carosabilul era umed in momentul in care autocarul romanesc din Muntenegru a iesit din tunelul rutier si este posibil ca soferul sa fi fost incomodat scurt timp de lumina foarte puternica a soarelui, pierzand controlul asupra vehiculului, in curba, releva primele elemente ale anchetei, informeaza Mediafax. Potrivit concluziilor preliminare ale anchetei, accidentul s-a produs la iesirea autocarului dintr-un tunel rutier. In momentul iesirii din tunel, asfaltul era umed pentru ca plouase, dar .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Fosta directoare de liceu si un expert al Garzii Financiare.

O fosta directoare a Grupului Scolar Industrial Mecanica Fina din Bucuresti si un expert al Garzii Financiare se numara printre persoanele decedate in urma accidentului produs duminica in Muntenegru, au declarat, pentru Mediafax, reprezentanti ai autoritatilor locale. Anca Mircescu, fosta directoare a Grupului Scolar Industrial Mecanica Fina, calatorea impreuna cu sotul ei, fost general, care a decedat, si el, dupa prabusirea autocarului. Cei doi, care erau pensionari si locuiau in .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Peste 300 de oameni, la slujba de pomenire a victimelor din Curtea de Arges.

Peste 300 de oameni au participat la slujba de pomenire oficiata de un sobor de 20 de preoti, in frunte cu arhiepiscopul de Arges, IPS Calinic, la Biserica Domneasca din Curtea de Arges, unde au fost aduse sicriele cu trupurile neinsufletite ale celor patru persoane din oras moarte in Muntenegru, relateaza Mediafax. Cele patru sicrie, transportate, in noaptea de marti spre miercuri de la Institutul de Medicina Legala din Capitala, au fost aduse si depuse in fata Bisericii Domnesti din Curtea .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Ranitii din accident, INTEROGATI la spital de politistii de la Omoruri.

Ranitii din accidntul din Muntenegru vor fi chestionati, in spitalele in care sunt internati, de politisti de la Serviciul Omoruri al Politiei Romane si de doi procurori, urmand ca, atunci cand sunt apti, sa fie audiati la Parchetul General, au declarat oficiali din politie, citati de Mediafax. Echipa de 12 politisti de la Serviciul Omoruri va fi coordonata de chestorul Viorel Vasile, seful Directiei de Investigatii Criminale, din Politia Romana, au precizat sursele citate. Politistii si .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )