Libnet.ro
UNICEF

10:30

FOTO Accident Muntenegru. Trupurile neinsufletite ale victimelor au fost repatriate: Fiica mea a fost in autocar

Adevărul Adevărul,
FOTO Accident Muntenegru. Trupurile neinsufletite ale victimelor au fost repatriate: Fiica mea a fost in autocar

Masini ale politiei, girofaruri si lumini de urgenta asa arata marti seara Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici, unde au fost aduse trupurile neinsufletite ale victimelor accidentului din Muntenegru. Familiile acestora au venit, pe rand, in intampinarea cortegiului care a adus ramasitele a ceea ce au fost copiii, fratii sau parintii lor. continuă pe Adevărul

AUDIO Pleonasmele ministrului Apararii, Mircea Dusa: Trupurile neinsufletite ale cadavrelor celor decedati

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a reusit un pleonasm mai rar intalnit, vorbind despre repatrierea victimelor accidentului rutier din Muntenegru, cand a afirmat ca se vor aduce in tara trupurile neinsufletite ale cadavrelor celor decedati, scrie B1 TV, care prezinta si un fisier audio cu declaratiile acestuia.

AUDIO Ministrului Apararii, Mircea Dusa, si pleonasmul: Trupurile neinsufletite ale cadavrelor celor decedati

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a reusit un pleonasm mai rar intalnit, vorbind despre repatrierea victimelor accidentului rutier din Muntenegru, cand a afirmat ca se vor aduce in tara trupurile neinsufletite ale cadavrelor celor decedati, scrie B1 TV, care prezinta si un fisier audio cu declaratiile acestuia.

ACCIDENT MUNTENEGRU. Trupurile celor 18 decedati, aduse la INML pentru identificare.

Trupurile celor 18 persoane care si-au piedut viata in accidentul din Muntenegru au fost aduse, marti seara, la Institutul National de Medicina Legala INML), pentru identificare, informeaza Mediafax. Masinile care au transportat trupurile au fost insotite de antemergatori de la Politie, de masini ale Jandarmeriei, Politiei, SPIR si SMURD. Familiile celor decedati, alaturi de colegi si prieteni ai acestora, au sosit in cursul serii la INML, majoritatea preferand sa nu faca declaratii .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Peste 300 de oameni, la slujba de pomenire a victimelor din Curtea de Arges.

Peste 300 de oameni au participat la slujba de pomenire oficiata de un sobor de 20 de preoti, in frunte cu arhiepiscopul de Arges, IPS Calinic, la Biserica Domneasca din Curtea de Arges, unde au fost aduse sicriele cu trupurile neinsufletite ale celor patru persoane din oras moarte in Muntenegru, relateaza Mediafax. Cele patru sicrie, transportate, in noaptea de marti spre miercuri de la Institutul de Medicina Legala din Capitala, au fost aduse si depuse in fata Bisericii Domnesti din Curtea .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Soferul autocarului probabil a fost orbit de lumina soarelui, la iesirea ...

Carosabilul era umed in momentul in care autocarul romanesc din Muntenegru a iesit din tunelul rutier si este posibil ca soferul sa fi fost incomodat scurt timp de lumina foarte puternica a soarelui, pierzand controlul asupra vehiculului, in curba, releva primele elemente ale anchetei, informeaza Mediafax. In curs de actualizare.

Cei doi soti din Timisoara, morti in accidentul din Muntenegru, au fost adusi acasa

Trupurile neinsufletite ale sotilor Mircea si Doina Luminita Ardelean, care au murit in accidentul de autocar din Muntenegru, au fost aduse, miercuri, la Timisoara, cei doi urmand sa fie inmormantati in Cimitirul Eroilor din municipiu, arata Mediafax.

LACRIMI si durere la Curtea de Arges. Plange si cerul pentru oamenii care au murit in tragedia din Muntenegru

Sicriele cu trupurile neinsufletite ale victimelor din Curtea de Arges au sosit la Biserica Domneasca din oras. Sute de oameni si un sobor de preoti sunt la Biserica Domneasca, pregatiti sa inceapa slujba.

Lacrimi si durere la Curtea de Arges. Sute de oameni, impresionati de tragedia prin care trec familiile celor care au murit in Muntenegru

Sicriele cu trupurile neinsufletite ale victimelor din Curtea de Arges sosesc la aceasta ora la Biserica Domneasca din oras. Sute de oameni si un sobor de preoti sunt la Biserica Domneasca, pregatiti sa.

FOTO Accident Muntenegru: Lant uman in memoria celor 18 romani decedati

Un grup de aradeni s-a adunat in aceasta seara, la ora 20. 00, in fata Salii Polivalente unde au format un lant uman in memoria conationalilor nostri care si-au pierdut viata intr-un mod cat se poate de tragic, in Muntenegru.

UPDATE Accident Muntenegru. O tanara de 26 de ani din Cluj a fost externata de la Spitalul Elias. Mama ei a murit in accident

Unul dintre ranitii in accidentul din Muntenegru a fost externat, miercuri dimineata, de la Spitalul Elias din Capitala. Este vorba despre o tanara de 26 de ani, din Cluj, a carei mama a murit insa in accident. De altfel, inainte de a fi externata, aceasta a primit si consiliere psihologica. Ceilalti trei pacienti internati aici vor ramane in continuare sub supraveghere pentru inca cel putin 24 de ore.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )