Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cei doi soti din Timisoara, morti in accidentul din Muntenegru, au fost adusi acasa

Adevărul Adevărul,
Cei doi soti din Timisoara, morti in accidentul din Muntenegru, au fost adusi acasa

Trupurile neinsufletite ale sotilor Mircea si Doina Luminita Ardelean, care au murit in accidentul de autocar din Muntenegru, au fost aduse, miercuri, la Timisoara, cei doi urmand sa fie inmormantati in Cimitirul Eroilor din municipiu, arata Mediafax. continuă pe Adevărul

Victime ale accidentului din Muntenegru. Cei doi soti din Timisoara morti in accident vizitasera Egiptul cu aceeasi firma de turism

Cei doi soti din Timisoara care au murit in accidentul din Muntenegru iesisera la pensie si mergeau frecvent in excursii. Sotii vizitasera si Egiptul prin aceeasi firma de turism. Calatoria de acum era.

Unul dintre cei doi soferi din autocarul prabusit in Muntenegru era angajat al MAI, la Politia Capitalei

Unul dintre cei doi soferi de la bordul autocarului care s-a prabusit duminica in Muntenegru era politist in cadrul Ministerul Administratiei si Internelor, fiind angajat la Politia Capitalei. Acesta se afla.

Cei doi timisoreni care au decedat in Muntenegru mergeau de obicei cu masina in excursii

Mircea si Doina Ardelean, doi pensionari in varsta de 68 de ani, au murit intre fiarele autocarului cazut in prapastie in Macedonia. Conform vecinilor, pana acum cei doi mergeau in concedii cu masina personala.

FOTO Romanii morti in accidentul din Muntenegru, comemorati la Slobozia de Ziua drapelului

Evenimentele dedicate Zilei drapeului au fost umbrite de tragedia petrecuta la sfarsitul saptamanii trecute in Muntenegru. Astfel, tricolorul din fata Prefecturii Ialomita a fost lasat in berna, iar parada militara a fost anulata.

Kim Kardashian s-a logodit cu Kanye West: Cei doi vor face nunta in acest an

Kim Khrdashian a fost ceruta de sotie de Kanye West, la o o saptamana dupa ce a nascut-o pe fiica lor, North, informeaza The Mirror. Vedeta a acceptat propunerea de a deveni sotia lui Kanye, iar cei doi isi.

Doi dintre romanii decedati in accidentul din Muntenegru sunt din Timis

Un barbat si o femeie din Timisoara au fost printre pasagerii autocarului care s-a prabusit de pe un pod in Muntenegru, accident soldat cu 19 morti.

Directorul Gregory Tour: Cei doi soferi au respectat timpii de odihna, nu stim care au fost motivele accidentului

Reprezentantul companiei Gregory Tour a declarat, luni, ca soferii autocarului care s-a prabusit duminica intr-o rapa din Muntenegru au respectat timpii de odihna si de lucru, nefiind cunoscut motivele care au.

ACCIDENT MUNTENEGRU: Toti cei 12 raniti din primul avion au fost preluati de ambulante.

Toti cei 12 raniti, care au fost adusi din Muntenegru cu primul avion, au fost preluati de ambulante, in mai putin de o ora, pentru a fi internati la spitalele Floreasca, Universitar, Bagdasar-Arseni si Elias din Capitala, transmite Mediafax. La Baza 90, unde a aterizat, in jurul orei 18. 00, avionul Spartan, cu care au fost transportati ranitii aflati in stare mai grava, au fost pregatite cinci ambulante pentru transport de victime multiple, cu cate patru targi, si patru ambulante cu .

Jaful de la Neamt: cei doi angajati ai Postei au mai cazut un test la detectorul de minciuni

Nici la repetarea testului poligraf, soferul si insotitorul transportului de bani cu masina Postei nu i-au convins pe anchetatori. Devine tot mai clar ca jaful din Neamt in care au disparut 2,2 milioane de lei a fost favorizat de informatii scurse din interiorul Postei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,263 seconds )