Libnet.ro
UNICEF

12:30

Directorul Gregory Tour: Cei doi soferi au respectat timpii de odihna, nu stim care au fost motivele accidentului

B1 B1,
Directorul Gregory Tour: Cei doi soferi au respectat timpii de odihna, nu stim care au fost motivele accidentului

Reprezentantul companiei Gregory Tour a declarat, luni, ca soferii autocarului care s-a prabusit duminica intr-o rapa din Muntenegru au respectat timpii de odihna si de lucru, nefiind cunoscut motivele care au. continuă pe B1

Mareea Travel arunca pisica moarta in curtea transportatorului: Pagubele produse in urma accidentului din Muntenegru apartin Gregory Tour

Directorul agentiei care a organizat circuitul turistic, Marius Usturoiu, sustine ca responsabilitatea pentru pagubele produse in urma accidentului din Muntenegru apartine transportatorului, Gregory Tour, conform contractului incheiat de acesta cu agentia de turism.

Kim Kardashian s-a logodit cu Kanye West: Cei doi vor face nunta in acest an

Kim Khrdashian a fost ceruta de sotie de Kanye West, la o o saptamana dupa ce a nascut-o pe fiica lor, North, informeaza The Mirror. Vedeta a acceptat propunerea de a deveni sotia lui Kanye, iar cei doi isi.

Becali va fi aparat de un fost sef al Politiei Romane. Vezi cine ii va inlocui pe cei doi avocati concediati

Gigi Becali va fi aparat de un fost sef al Politiei Romane. Pavel Abraham ii va inlocui pe cei doi avocati care au fost concediati de finantatorul Stelei dupa ce au gresit dosarul prin care cerea.

Patricia Kaas s-a intalnit din nou cu Remus Truica: Cei doi au petrecut o seara impreuna la Iasi

Patricia Kaas a revenit in Romania zilele trecute pentru a sustine un concert la Iasi, iar cu aceasta ocazie s-a intalnit si cu fostul ei amant, omul de afaceri Remus Truica. Cei doi s-au intalnit marti sear.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )