Libnet.ro
UNICEF

14:30

Becali va fi aparat de un fost sef al Politiei Romane. Vezi cine ii va inlocui pe cei doi avocati concediati

Antena3 Antena3,
Becali va fi aparat de un fost sef al Politiei Romane. Vezi cine ii va inlocui pe cei doi avocati concediati

Gigi Becali va fi aparat de un fost sef al Politiei Romane. Pavel Abraham ii va inlocui pe cei doi avocati care au fost concediati de finantatorul Stelei dupa ce au gresit dosarul prin care cerea. continuă pe Antena3

Generalul Mihail Popescu, fost sef al Statului Major General, a incetat din viata

Generalul Mihail Eugen Popescu, fost sef al Statului Major General in perioada 2000-2004, a murit joi seara, la varsta de 65 de ani, in urma unui infarct, au precizat oficiali ai Ministerului Apararii Nationale MApN) pentru Agerpres.

Generalul Mihail Popescu, fost sef al Statului Major General, a decedat

Generalul Mihail Popescu, fost sef al Statului Major General, a murit, la varsta de 65 de ani, potrivit conducerii Ministerului Apararii Nationale MApN). Mihail Popescu a fost si senator PSD in legislatura 2004-2008.

Becali schimba avocatii. Vezi cine se va ocupa de apararea patronului Steaua.

Finatatorul Stelei, Gigi Becali, va fi aparat, in procesele legate de intreruperea executarii pedepsei si de contopire a pedepselor, de avocatii Bogdan Vlad si Pavel Abraham, dupa ce a renuntat la serviciile aparatorilor Bogdan Barbuceanu si Mihaela Olaru, scrie Mediafax. Potrivit unui comunicat remis agentiei de presa de reprezentantii avocatului Bogdan Vlad, contractele de asistenta juridica au fost denuntate numai cu privire la domnul avocat Bogdan Barbuceanu si doamna avocat Mihaela .

Comisia pentru aderarea la Schengen a fost votata. Vezi cine sunt membrii comisiei.

Plenul reunit al Parlamentului a adoptat, marti, cu unanimitate de voturi, proiectul de hotarare privind constituirea Comisiei speciale comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen, informeaza Mediafax. Proiectul de hotarare a fost vizat de Birourile Permanente reunite. Din Comisia speciala comuna vor face parte 19 membri propusi de catre grupurile politice parlamentare. Conducerea Comisiei va fi asigurata de catre senatorul Mircea Geoana - .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )