Libnet.ro
UNICEF

06:00

ACCIDENT MUNTENEGRU. Trei victime sunt, in continuare, in coma.

România Liberă România Liberă,
ACCIDENT MUNTENEGRU. Trei victime sunt, in continuare, in coma.

Trei dintre victimele accidentului din Muntenegru sunt in continuare in coma, la o saptamana de la producerea tragediei, relateaza, luni, Mediafax. Starea celorlalti raniti internati in spitalele Floreasca, Universitar, Elias si Bagdasar-Arseni s-a ameliorat, au spus medicii. La Spitalul Elias a mai ramas internata una din cele patru femei aduse in unitatea sanitara dupa producerea accidentului din Muntenegru. Directorul medical al Spitalului Elias a declarat, luni, ca . continuă pe România Liberă

ACCIDENT MUNTENEGRU. Trei raniti, externati vineri de la Spitalul Universitar.

Doi barbati si o femeie raniti in accidentul din Muntenegru vor fi externati vineri din Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, iar doi pacienti de la Terapie Intensiva sunt in continuare in stare critica, a declarat vineri, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al unitatii, dr. Leonard Grecescu. La Terapie Intensiva sunt cinci pacienti dintre cei internati la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti SUUB), doi dintre acestia fiind in stare critica, a precizat Leonard .

Accident Muntenegru. Trei dintre turistii raniti sunt in continuare in coma. Ceilalti pacienti internati se simt mai bine

La o saptamana de la producerea tragediei din Munengetu, trei dintre turistii raniti sunt in continuare in coma. Potrivit medicilor, starea celorlalti raniti internati in spitalele Floreasca, Universitar, Elias si Bagdasar-Arseni este in usoara ameliorare.

ACCIDENT MUNTENEGRU. Spitalul Floreasca. Un ranit, externat.

O persoana ranita in accidentul din Muntenegru a fost externata din Spitalul Floreasca, alti trei pacienti sunt la Terapie Intensiva, unul in stare extrem de grava, un altul a fost operat joi, iar alti doi vor fi supusi vineri unor interventii chirurgicale, a declarat medicul Bogdan Oprita, potrivit Mediafax. Purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta Floreasca, Bogdan Oprita, a spus ca una dintre persoanele ranite in accidentul din Muntenegru este in continuare in coma, iar alte doua raman .

Accident Muntenegru. Soferul de rezerva este in continuare internat in stare foarte grava la Spitalul Floreasca. Medic: Nu vom externa nicio victima azi!

Niciuna din victimele accidentului din Muntenegru internate la Spitalul de Urgenta Floreasca nu va fi externata in cursul zilei de duminica. Asa a declarat Rodica Ciolacu, medicul de garda a spitalului. Aceasta a adaugat ca, din cei internati in unitatea sanitara, o singura persoana este foarte grav ranita, fiind la terapie intensiva.

Trei dintre turistii raniti in cumplitul accident din Muntenegru sunt in continuare in coma. Ceilalti pacienti internati se simt mai bine

La o saptamana de la producerea tragediei din Munengetu, trei dintre turistii raniti sunt in continuare in coma. Potrivit medicilor, starea celorlalti raniti internati in spitalele Floreasca, Universitar, Elias si Bagdasar-Arseni este in usoara ameliorare.

Accident Muntenegru. Primele date: autocarul circula cu 80 km/ora. Mai multi pacienti ar putea fi externati astazi

Victimele accidentului din Muntenegru internate la Spitalul Elias se simt mai bine. Asa a anuntat, vineri dimineata, directorul Spitalului Elias, Dana Safta, care a adaugat ca unul dintre raniti ar putea fi externat. Alti trei pacienti internati la Spitalul Universitar vor fi externati vineri. in plus, politistii au reusit sa afle cu ajutorul datelor din cutia neagra a autocarului ca la iesirea din tunel acesta circula cu 80 de km la ora.

ACCIDENT MUNTENEGRU. Spitalul Elias. Un prim ranit, externat vineri.

O femeie ranita in accidentul din Muntenegru va fi externata vineri din Spitalul Elias, o alta ar putea sa paraseasca unitatea sambata, iar pacienta de la Terapie Intensiva evolueaza bine si de luni va putea incepe recuperarea, a declarat directorul medical al spitalului, dr. Dana Safta, potrivit Mediafax. Starea pacientilor este stabila. Pacienta de la Terapie Intensiva este monitorizata, dar parametrii sunt in limite normale. O pacienta va fi externata vineri, urmand ca, probabil, sambata .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Soferul autocarului avea o viteza de 80 de km/h.

Soferul autocarului care s-a rasturnat, duminica, intr-o prapastie din Muntenegru, circula in zona cu o viteza de 80 de km/h, cu toate ca limita de viteza era de 40 de km/h, transmite Mediafax. Dispozitivul care inregistreaza datele la bordul autocarului arata ca viteza acestuia, inainte de accident, era de 80 de kilometri la ora, ceea ce inseamna de doua ori viteza admisa pe aceasta portiune de drum, au explicat autoritatile din Muntenegru, potrivit cotidianului Vijesti. In urma .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Patronul Gregory Tour, AUDIAT la Parchet.

Patronul Gregory Tour, Stefan Grigore, este audiat, luni, la Parchet, in dosarul pentru omor din culpa deschis in urma tragediei din Muntenegru, informeaza Realitatea. net. Citeste si Marturisiri ingrozitoare ale celor care au asistat la accidentul din Muntenegru Duminica trecuta, un autocar cu romani s-a prabusit intr-un canion din Muntenegru: 18 oameni au murit si alti 29 au fost raniti. Stire in curs de actualizare.

Accident Muntenegru. Marturii din autocar: Am strigat la el va rugam, mai incet , el mi-a raspuns si eu v-am rugat sa nu mai stati in picioare pe culoar

Elena Mester, una dintre supravietuitoarele accidentului din Muntenegru, a declarat vineri ca soferul autocarului conducea cu viteza si chiar i s-ar fi atras atentia de mai multe ori sa fie mai atent.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )