Libnet.ro
UNICEF

08:00

Accident Muntenegru. Marturii din autocar: Am strigat la el va rugam, mai incet , el mi-a raspuns si eu v-am rugat sa nu mai stati in picioare pe culoar

Adevărul Adevărul,
Accident Muntenegru. Marturii din autocar: Am strigat la el va rugam, mai incet , el mi-a raspuns si eu v-am rugat sa nu mai stati in picioare pe culoar

Elena Mester, una dintre supravietuitoarele accidentului din Muntenegru, a declarat vineri ca soferul autocarului conducea cu viteza si chiar i s-ar fi atras atentia de mai multe ori sa fie mai atent. continuă pe Adevărul

ACCIDENT MUNTENEGRU. Ranitii din accident, INTEROGATI la spital de politistii de la Omoruri.

Ranitii din accidntul din Muntenegru vor fi chestionati, in spitalele in care sunt internati, de politisti de la Serviciul Omoruri al Politiei Romane si de doi procurori, urmand ca, atunci cand sunt apti, sa fie audiati la Parchetul General, au declarat oficiali din politie, citati de Mediafax. Echipa de 12 politisti de la Serviciul Omoruri va fi coordonata de chestorul Viorel Vasile, seful Directiei de Investigatii Criminale, din Politia Romana, au precizat sursele citate. Politistii si .

Accident Muntenegru. Primele date ale anchetei arata ca autocarul circula cu 80 km/ora. Mai multi pacienti ar putea fi externati in cursul zilei de vineri

Victimele accidentului din Muntenegru internate la Spitalul Elias din Capitala se simt mai bine. Asa a anuntat, vineri dimineata, directorul Spitalului Elias, Dana Safta, care a adaugat ca unul dintre raniti ar putea fi externat. in plus, ancheta din Muntenegru continua. Politistii au reusit sa afle cu ajutorul datelor din cutia neagra a autocarului ca la iesirea din tunel acesta circula cu 80 de km la ora.

Accident Muntenegru. Primele date: autocarul circula cu 80 km/ora. Mai multi pacienti ar putea fi externati in cursul zilei de vineri

Victimele accidentului din Muntenegru internate la Spitalul Elias din Capitala se simt mai bine. Asa a anuntat, vineri dimineata, directorul Spitalului Elias, Dana Safta, care a adaugat ca unul dintre raniti ar putea fi externat. in plus, ancheta din Muntenegru continua. Politistii au reusit sa afle cu ajutorul datelor din cutia neagra a autocarului ca la iesirea din tunel acesta circula cu 80 de km la ora.

ACCIDENT MUNTENEGRU. Victimele tragediei, consiliate gratuit.

Cele 29 de victime ramase in viata in urma accidentului din Muntenegru vor primi consiliere psihologica gratuita, printr-un program realizat de Colegiul Medicilor si reteaua privata de sanatate Medlife, se arata intr-un comunicat remis redactiei. Citeste si ACCIDENT MUNTENEGRU. Fosta directoare de liceu si un expert al Garzii Financiare Programul vizeaza doua etape: asistenta psihologica de specialitate a pacientilor raniti pe durata internarii, la sediul celor patru spitale unde acestia au .

Accident Muntenegru. Primele date: autocarul circula cu 80 km/ora. Mai multi pacienti ar putea fi externati astazi

Victimele accidentului din Muntenegru internate la Spitalul Elias se simt mai bine. Asa a anuntat, vineri dimineata, directorul Spitalului Elias, Dana Safta, care a adaugat ca unul dintre raniti ar putea fi externat. Alti trei pacienti internati la Spitalul Universitar vor fi externati vineri. in plus, politistii au reusit sa afle cu ajutorul datelor din cutia neagra a autocarului ca la iesirea din tunel acesta circula cu 80 de km la ora.

ACCIDENT MUNTENEGRU: Pasagerii confirma ca la volan se afla politistul decedat.

Procurorul general al Romaniei Tiberiu Nitu a declarat, joi, ca in cadrul anchetei privind autocarul prabusit in Muntenegru au fost audiati, miercuri seara, patru pasageri ai autocarului, care au putut confirma ca la volan se afla politistul George Ciobanu, unul dintre cei decedati in accident, scrie Mediafax. Am audiat aseara patru pasageri care se aflau in autocar. Au declarat cum au perceput dumnealor ceea ce s-a intamplat acolo. Au putut sa confirme ca la volan se afla Ciobanu George, cel .

Accident Muntenegru. Priveghi discret pentru cei doi timisoreni decedati

Doua masini ale Jandarmeriei au adus, miercuri, la Timisoara, escortate si de un vehicul al Politiei, sicriele cu trupurile neinsufletite ale sotilor Mircea si Doina Luminita Ardelean, care au murit in accidentul de autocar din Muntenegru.

FOTO Accident Muntenegru. Trupurile neinsufletite ale victimelor au fost repatriate: Fiica mea a fost in autocar

Masini ale politiei, girofaruri si lumini de urgenta asa arata marti seara Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici, unde au fost aduse trupurile neinsufletite ale victimelor accidentului din Muntenegru. Familiile acestora au venit, pe rand, in intampinarea cortegiului care a adus ramasitele a ceea ce au fost copiii, fratii sau parintii lor.

ACCIDENT MUNTENEGRU. Doi raniti ar putea fi externati, joi, de la Elias.

Alte doua persoane care s-au aflat in autocarul prabusit in Muntenegru sunt externabile si ar putea iesi, joi, din spital, insa acest lucru depinde de starea lor psihica, dat fiind socul de dupa accident, a declarat directorul medical al Spitalului Elias din Capitala, dr. Dana Safta, potrivit Mediafax. Evolutia celor doua paciente care au suferit contuzii este buna, starea lor fizica este foarte buna. Problema este socul psihic, care este mai puternic astazi joi - n. r. ) decat ieri .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Medicii romani dezvaluie care este starea ranitilor.

UPDATE: Midicul Leonard Grecescu, de la Spitalul Municipal, a declarat, miercuri, ca doua dintre victimele accidentului din Muntenegru, un barbat si o femeie, raman la terapie intensiva in stare critica. Alte patru persoane se afla si ele la terapie intensiva, dupa ce au suferit mai multe interventii chirurgicale in spitalul din Muntenegru. Reprezentantul spitalului din Bucuresti da asigurari ca cei patru se afla in stare buna. Restul de sapte vicitme, din cele 11 internate la Municipal, se .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )