Libnet.ro
UNICEF

10:30

Accident Muntenegru. Priveghi discret pentru cei doi timisoreni decedati

Adevărul Adevărul,
Accident Muntenegru. Priveghi discret pentru cei doi timisoreni decedati

Doua masini ale Jandarmeriei au adus, miercuri, la Timisoara, escortate si de un vehicul al Politiei, sicriele cu trupurile neinsufletite ale sotilor Mircea si Doina Luminita Ardelean, care au murit in accidentul de autocar din Muntenegru. continuă pe Adevărul

Cei doi timisoreni care au decedat in Muntenegru mergeau de obicei cu masina in excursii

Mircea si Doina Ardelean, doi pensionari in varsta de 68 de ani, au murit intre fiarele autocarului cazut in prapastie in Macedonia. Conform vecinilor, pana acum cei doi mergeau in concedii cu masina personala.

IMAGINI EXCLUSIVE de la locul tragediei din Muntenegru. Adrian Ursu: Pentru cei obisnuiti cu Valea Oltului, drumul nu e dificil de parcurs

Jurnalistul Adrian Ursu a prezentat, in editia de luni seara a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, locul in care 18 romani si-au gasit sfarsitul si alti 29 au fost raniti, intr-un tragic accident in.

Victime ale accidentului din Muntenegru. Cei doi soti din Timisoara morti in accident vizitasera Egiptul cu aceeasi firma de turism

Cei doi soti din Timisoara care au murit in accidentul din Muntenegru iesisera la pensie si mergeau frecvent in excursii. Sotii vizitasera si Egiptul prin aceeasi firma de turism. Calatoria de acum era.

Cei doi soti din Timisoara, morti in accidentul din Muntenegru, au fost adusi acasa

Trupurile neinsufletite ale sotilor Mircea si Doina Luminita Ardelean, care au murit in accidentul de autocar din Muntenegru, au fost aduse, miercuri, la Timisoara, cei doi urmand sa fie inmormantati in Cimitirul Eroilor din municipiu, arata Mediafax.

ACCIDENT MUNTENEGRU. Fosta directoare de liceu si un expert al Garzii Financiare.

O fosta directoare a Grupului Scolar Industrial Mecanica Fina din Bucuresti si un expert al Garzii Financiare se numara printre persoanele decedate in urma accidentului produs duminica in Muntenegru, au declarat, pentru Mediafax, reprezentanti ai autoritatilor locale. Anca Mircescu, fosta directoare a Grupului Scolar Industrial Mecanica Fina, calatorea impreuna cu sotul ei, fost general, care a decedat, si el, dupa prabusirea autocarului. Cei doi, care erau pensionari si locuiau in .

ACCIDENT MUNTENEGRU. O familie din Curtea de Arges a RENUNTAT la bilete in ultima clipa.

O familie din Curtea de Arges a renuntat, in ultima clipa, la excursia programata in Muntenegru, arata publicatia locala Obiectiv Argesean. Cei doi lucreaza ca medici in Curtea de Arges, iar, de la aflarea vestii, sunt in stare de soc, scrie publicatia locala. Alte doua persoane au plecat in excursie in locul sotilor Zamfir, persoane care nu figureaza pe lista, urcand in autocar pe numele medicilor care au renuntat in ultimul moment. Deocamdata nu se cunosc numele celor doi, mai precizeaza .

ACCIDENT Muntenegru: Unul din soferi era politist.

Unul dintre cei doi soferi ai autocarului prabusit in Muntenegru este angajat al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, la Serviciul de Logistica, relateaza Mediafax. Omul legii era in timpul liber, la momentul producerii accidentului, potrivit reprezentantilor Politiei Capitalei. Citeste si Accidentul din Muntenegru. Victimele tragediei, aduse marti, in etape, in Romania. Care sunt spitalele unde vor fi internati ranitii Stire in curs de actualizare.

FOTO VIDEO Accident Muntenegru. Soferul autocarului mortii, ingropat in urletul sirenelor Politiei. Sotia lui George Ciobanu: Sa nu ma parasesti de tot!

Agentul George Ciobanu, unul dintre cei doi soferi ai autocarului prabusit in Muntenegru, a fost jelit, ieri, de sute de apropiati. Sirenele puternice ale Politiei, care au insotit cortegiul, au zguduit cartiere intregi.

Peste 100 de persoane la inmormantarea timisorenilor decedati in Muntenegru

Doina si Mircea Ardelean, cei doi banateni care au fost printre victimele accidentului de autocar din Muntenegru au fost inmormantati joi, la Cimitirul Eroilor din Timisoara.

Unul dintre cei doi soferi din autocarul prabusit in Muntenegru era angajat al MAI, la Politia Capitalei

Unul dintre cei doi soferi de la bordul autocarului care s-a prabusit duminica in Muntenegru era politist in cadrul Ministerul Administratiei si Internelor, fiind angajat la Politia Capitalei. Acesta se afla.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2957 seconds )