Libnet.ro
UNICEF

08:00

FOTO VIDEO Accident Muntenegru. Soferul autocarului mortii, ingropat in urletul sirenelor Politiei. Sotia lui George Ciobanu: Sa nu ma parasesti de tot!

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Accident Muntenegru. Soferul autocarului mortii, ingropat in urletul sirenelor Politiei. Sotia lui George Ciobanu: Sa nu ma parasesti de tot!

Agentul George Ciobanu, unul dintre cei doi soferi ai autocarului prabusit in Muntenegru, a fost jelit, ieri, de sute de apropiati. Sirenele puternice ale Politiei, care au insotit cortegiul, au zguduit cartiere intregi. continuă pe Adevărul

ACCIDENT MUNTENEGRU. Soferul autocarului probabil a fost orbit de lumina soarelui, la iesirea ...

Carosabilul era umed in momentul in care autocarul romanesc din Muntenegru a iesit din tunelul rutier si este posibil ca soferul sa fi fost incomodat scurt timp de lumina foarte puternica a soarelui, pierzand controlul asupra vehiculului, in curba, releva primele elemente ale anchetei, informeaza Mediafax. In curs de actualizare.

FOTO VIDEO Accident in Muntenegru: mama si-a salvat fiica din autocarul mortii

Fratele Aurorei Morar, clujeanca de 55 de ani care a decedat in accidentul din Muntenegru, a dat detalii despre imprejurarile in care s-au petrecut tragicul incident. Din informatiile pe care acesta le are, se pare ca Aurora a salvat viata fiicei ei, Maria, punandu-se in calea unei bucati de stanca care s-ar fi pravalit peste aceasta.

FOTO VIDEO Accident in Muntenegru: mama si-ar fi salvat fiica din autocarul mortii

Fratele Aurorei Morar, clujeanca de 55 de ani care a decedat in accidentul din Muntenegru, a dat detalii despre imprejurarile in care s-au petrecut tragicul incident. Din informatiile pe care acesta le are, se pare ca Aurora a salvat viata fiicei ei, Maria, punandu-se in calea unei bucati de stanca care s-ar fi pravalit peste aceasta.

ACCIDENT MUNTENEGRU. Soferul decedat era cel angajat la Politia Capitalei.

Soferul care se afla la volanul autocarului prabusit in Muntenegru si care a decedat in urma accidentului este cel care era angajat al Politiei Capitalei, au declarat, pentru Mediafax, surse din Ministerul Afacerilor Interne. Decesul soferului care conducea autocarul a fost anuntat, marti, de adjunctul sefului Politiei din Muntenegru, care a mai spus ca al doilea sofer este in stare grava la Terapie Intensiva. Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Alexandru Niculae, a declarat, marti, .

Ancheta in cazul accidentului din Muntenegru: Soferul autocarului probabil a fost orbit de lumina soarelui, la iesirea din tunel

Primele informatii ale anchetei privind accidentul din Muntenegru, in care 18 romani au murit, iar alti 29 au fost raniti, arata ca este posibil ca soferul sa fi fost incomodat scurt timp de lumina foarte.

Soferul autocarului mortii va fi inmormantat, astazi, in Capitala

Soferul care se afla la volanul autocarului care s-a prabusit in Muntenegru, George Ciobanu, va fi inmormantat miercuri, la Cimitirul Andronache din Bucuresti. Trupul neinsufletit al barbatului va fi condus pe ultimul drum de prietenii, colegii si de familia acestuia.

FOTO VIDEO Accidentul din Muntenegru. Spiritul civic la romani: mii de multumiri pe Facebook, cativa donatori de sange. Mascatii din Iasi au spart gheata

Mai multi politisti de la Serviciul de Actiuni Speciale SAS) din Iasi au mers astazi, 26 iunie, la centrul de transfuzii pentru a dona sange victimelor accidentului din Muntenegru. Din Iasi, un oras cu 300. 000 de suflete, numarul donatorilor solidari cu victimele catastrofei turistice a ajuns la 14. in schimb, pe Facebook, au aparut deja mai multe grupuri in care mii de persoane multumesc muntenegrenilor care au donat sange.

Ambasadorul Romaniei la Muntenegru: Soferul a incercat sa evite lovirea unor copii de pe viaduct

Ambasadorul Romaniei la Podgorica, Mihail Florovici, a declarat ca soferul autocarului a incercat sa evite mai multi copii ce se aflau pe ambele sensuri pe viaductul de pe care s-a prabusit. A fost un accident,.

ACCIDENT MUNTENEGRU. Victimele tragediei, consiliate gratuit.

Cele 29 de victime ramase in viata in urma accidentului din Muntenegru vor primi consiliere psihologica gratuita, printr-un program realizat de Colegiul Medicilor si reteaua privata de sanatate Medlife, se arata intr-un comunicat remis redactiei. Citeste si ACCIDENT MUNTENEGRU. Fosta directoare de liceu si un expert al Garzii Financiare Programul vizeaza doua etape: asistenta psihologica de specialitate a pacientilor raniti pe durata internarii, la sediul celor patru spitale unde acestia au .

VIDEO Firma Gregory Tour: Soferul autocarului prabusit in prapastia din Muntenegru era angajat al Politiei si a murit in accident. El lucra pentru o alta firma de transport si fusese detasat

Soferul care se afla la volanul autocarului prabusit duminica in prapastia din Muntenegru si-a pierdut viata in accident, a declarat marti, la Parchetul General, Stefan Grigore, patronul firmei de transport Gregory Tour, careia ii apartine autocarul. George Ciobanu, soferul mort in accident, avea, potrivit proprietarului firmei, o experienta de 10 ani in domeniu si mai efectuase calatorii pe acelasi traseu. El era angajat al Politiei Romane, iar in timpul liber lucra ca sofer la o firma de transport. George Ciobanu nu avea insa contract cu Gregory Tour, ci cu o alta firma, el fiind solicitat sa efectueze aceasta cursa in conditiile in care unul dintre soferii Gregory Tour era in aceasta perioada in concediu. Cel de-al doilea sofer care se afla in autocar este in coma.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )