Libnet.ro
UNICEF

12:00

Accident rutier pe Calea Vacaresti din Capitala, un motociclist fiind prins sub un autoturism

Adevărul Adevărul,
Accident rutier pe Calea Vacaresti din Capitala, un motociclist fiind prins sub un autoturism

Un motociclist a fost ranit, vineri seara, in urma unui accident rutier produs pe Calea Vacaresti din Capitala, el fiind prins sub un autoturism, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti Ilfov. continuă pe Adevărul

Bucuresti: Un motociclist a fost prins sub o masina, dupa un accident rutier pe Calea Vacaresti

Un motociclist a fost ranit, vineri seara, in urma unui accident rutier produs pe Calea Vacaresti din Capitala, el fiind prins sub un autoturism, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti - Ilfov, citat de News. ro.

Una dintre cele mai sexy politiciene din Romania, implicata intr-un accident rutier (FOTO)

Viceprimarul municipiului Barlad, Roxana Miron Feraru, sexy-politiciana de la Vaslui, a fost implicata intr-un grav accident rutier joi, in timp ce se indrepta spre serviciu, scrie Vremea.

Una dintre cele mai sexy politiciene din Romania, implicata intr-un accident rutier (FOTO)

Viceprimarul municipiului Barlad, Roxana Miron Feraru, sexy-politiciana de la Vaslui, a fost implicata intr-un grav accident rutier joi, in timp ce se indrepta spre serviciu, scrie Vremea.

Una dintre cele mai sexy politiciene din Romania, implicata intr-un accident rutier - FOTO

Viceprimarul municipiului Barlad, Roxana Miron Feraru, sexy-politiciana de la Vaslui, a fost implicata intr-un grav accident rutier joi, in timp ce se indrepta spre serviciu. Vinovat de produc.

Convoiul secretarului general al NATO, implicat intr-un accident rutier cu mai multe victime, la Varsovia (VIDEO)

Stoltenberg, la un pas de moarte in Polonia. Convoiul NATO in care se afla si secretarul general a fost implicat intr-un accident rutier in Varsovia. Patru oameni, dintre care doi.

Neamt: Un autocar plin cu turisti germani, implicat intr-un accident rutier

Un autocar cu turisti germani a fost implicat intr-un accident rutier in judetul Neamt, informeaza tvmneamt. ro. Este vorba despre o tamponare usoara cu un camion, incidentul avand loc.

Dan Ciotoi, solistul formatiei Generic, accident rutier in drum spre mare

Cunoscutul artist Dan Ciotoi a fost implicat intr-un accident rutier produs in Braila, in apropiere de Viziru. Artistul, aflat la volanul unui autoturism Alfa Romeo, venea dinspre Moldova si se.

Convoiul secretarului general al NATO, implicat intr-un accident rutier. Patru oameni au fost raniti

O masina din coloana oficiala a secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, a fost implicata intr-un accident pe o strada din Varsovia. Masina, care apartinea politiei poloneze, s-a ciocnit cu o.

Imaginile unui dezastru ecologic pe Lacul Morii, din Capitala. Sunt mii de pesti morti - VIDEO

Dezastru ecologic pe Lacul Morii, din Capitala. Mii de pesti morti au ajuns pe malurile lacului, imaginea fiind una dezolanta. De asemenea, vorbim si despre un risc urias pentru.

Un tramvai a luat foc in zona AFI Cotroceni din Capitala

ACTUALIZARE 09:36 Cei patru pasageri care au ajuns la spital dupa ce un tramvai a luat foc au suferit entorse dupa ce au incercat sa sara din vehicul Cei patru pasageri care au fost transportati la spital dupa ce un tramvai al liniei 25 din Capitala a luat foc au suferit entorse dupa ce au incercat sa sara din tramvai, a declarat coordonatorul SMURD Bucuresti, Bogdan Oprita. ---- Un tramvai al liniei 25 a luat foc, azi dimineata, in zona AFI Cotroceni din Capitala, circulatia rutiera fiind blocata in zona, iar la fata locului se afla mai multe echipaje de pompieri si ambulante.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )