Libnet.ro
UNICEF

14:00

Dan Ciotoi, solistul formatiei Generic, accident rutier in drum spre mare

Antena3 Antena3,
Dan Ciotoi, solistul formatiei Generic, accident rutier in drum spre mare

Cunoscutul artist Dan Ciotoi a fost implicat intr-un accident rutier produs in Braila, in apropiere de Viziru. Artistul, aflat la volanul unui autoturism Alfa Romeo, venea dinspre Moldova si se. continuă pe Antena3

Dan Ciotoi, solistul trupei Generic, internat, in urma unui accident rutier. in ce stare se afla artistul

Celebrul Dan Ciotoi, solistul formatiei Generic, a ajuns la spital, dupa ce s-a rasturnat, luni seara, cu masina, pe drumul care leaga localitatile Viziru si Tufesti, judetul Braila. Artistul se indrepta catre litoral.

Solistul formatiei Generic, Dan Ciotoi, s-a rasturnat cu masina in drum spre litoral

Cunoscutul artist Dan Ciotoi a fost implicat intr-un accident rutier produs in Braila, in apropiere de Viziru. Artistul, aflat la volanul unui autoturism Alfa Romeo, venea dinspre Moldova si se indrepta spre Litoral, pe Drumul Comunal 16.

Celebrul lautar Dan Ciotoi, la un pas de tragedie: A fost implicat intr-un accident rutier(VIDEO)

Celebrul lautar Dan Ciotoi a fost la un pas de moarte. Liderul formatiei Generic s-a rasturnat cu masina pe un drum din Braila, in apropiere de localitatea Viziru. Artistul venea dinspre Moldova si se.

Trei romani au fost raniti intr-un accident rutier produs in Italia. O fata de 20 de ani este in stare grava

Trei imigranti romani au fost raniti, unul fiind in stare grava, in urma unui grav accident rutier produs luni pe insula italiana Sardinia, afirma surse citate de presa italiana.

UPDATE Vrancea: Noua persoane au fost ranite in urma unui accident rutier

Noua persoane, intre care doi copii, au fost ranite, luni dimineata, in urma unui accident rutier produs pe DN2 E85), in localitatea Pufesti din judetul Vrancea, scrie News. ro. Trei autoturisme au fost implicate in accident.

Trafic restrictionat pe Autostrada Soarelui, pe sensul spre Capitala, din cauza unui accident rutier

Circulatia rutiera pe sensul spre Capitala al Autostrazii Soarelui este restrictionata, duminica seara, la kilometrul 55, din cauza unui accident rutier, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Manelistul Dan Ciotoi a ajuns la spital dupa ce s-a rasturnat cu masina in apropiere de Braila

Fondatorul trupei targovistene Generic conducea un Alfa Romeo cu care se indrepta dinspre Moldova catre Litoral, unde avea programate o serie de concerte. Cauza accidentului pare sa fie soseaua plina de gropi.

Una dintre cele mai dorite ispite masculine de la Insula Iubirii a suferit un grav accident rutier! isi cumparase masina cu doar doua ore inainte

Andy de la Insula iubirii, una dintre cele mai dorite ispite masculine din emisiune, a fost implicat intr-un grav accident de masina. A fost un accident grav de masina, unde mai pui ca.

VIDEO Doi soferi de TIR au murit pe autostrada in urma unui accident rutier

Doi soferi de TIR au murit, marti dimineata, pe Autostrada A 1 ce leaga Timisoara de Arad, in urma unui accident de circulatie.

Instructor auto si eleva, raniti intr-un accident rutier

Un instructor auto si eleva lui au fost raniti intr-un accident de circulatie, care a avut loc in dimineata zilei de luni, in fata Liceului de Arte Sabin Dragoi, din municipiul Arad.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )