Libnet.ro
UNICEF

16:00

Manelistul Dan Ciotoi a ajuns la spital dupa ce s-a rasturnat cu masina in apropiere de Braila

Adevărul Adevărul,
Manelistul Dan Ciotoi a ajuns la spital dupa ce s-a rasturnat cu masina in apropiere de Braila

Fondatorul trupei targovistene Generic conducea un Alfa Romeo cu care se indrepta dinspre Moldova catre Litoral, unde avea programate o serie de concerte. Cauza accidentului pare sa fie soseaua plina de gropi. continuă pe Adevărul

Dan Ciotoi, solistul trupei Generic, internat, in urma unui accident rutier. in ce stare se afla artistul

Celebrul Dan Ciotoi, solistul formatiei Generic, a ajuns la spital, dupa ce s-a rasturnat, luni seara, cu masina, pe drumul care leaga localitatile Viziru si Tufesti, judetul Braila. Artistul se indrepta catre litoral.

Accident pe DN1. Patru persoane au ajuns la spital dupa ce o autoutilitara a intrat intr-un stalp

Patru persoane au ajuns la spital, dupa ce au fost implicate intr-un accident petrecut pe Drumul National 1. in urma impactului, un stalp de electricitate s-a rupt, astfel ca o buna parte dintre localnici au ramas fara curent.

Solistul formatiei Generic, Dan Ciotoi, s-a rasturnat cu masina in drum spre litoral

Cunoscutul artist Dan Ciotoi a fost implicat intr-un accident rutier produs in Braila, in apropiere de Viziru. Artistul, aflat la volanul unui autoturism Alfa Romeo, venea dinspre Moldova si se indrepta spre Litoral, pe Drumul Comunal 16.

Celebrul lautar Dan Ciotoi, la un pas de tragedie: A fost implicat intr-un accident rutier(VIDEO)

Celebrul lautar Dan Ciotoi a fost la un pas de moarte. Liderul formatiei Generic s-a rasturnat cu masina pe un drum din Braila, in apropiere de localitatea Viziru. Artistul venea dinspre Moldova si se.

Dan Ciotoi, solistul formatiei Generic, accident rutier in drum spre mare

Cunoscutul artist Dan Ciotoi a fost implicat intr-un accident rutier produs in Braila, in apropiere de Viziru. Artistul, aflat la volanul unui autoturism Alfa Romeo, venea dinspre Moldova si se.

Dolj: Copil in stare grava la spital, dupa ce a cazut in fantana (FOTO)

Un copil in varsta de 8 ani din Dolj a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a cazut intr-o fantana. Cel care l-a gasit pe baiat in put este iubitul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )