Libnet.ro
UNICEF

12:30

Accident rutier cu cinci persoane ranite, pe un drum judetean din Buzau

Adevărul Adevărul,
Accident rutier cu cinci persoane ranite, pe un drum judetean din Buzau

Cinci barbati au fost raniti in urma unui accident rutier produs in jurul orei 17, pe raza comunei buzoiene Scutelnici. Accidentul s-a produs pe fondul nerespectarii prioritatii de trecere, intre un autoturism cu numar de Ilfov si unul inmatriculat in Bucuresti. continuă pe Adevărul

Cluj-Napoca: Masina de Politie aflata in misiune, implicata intr-un accident rutier. Doua persoane au ajuns la spital

Doua persoane au fost transportate la spital, duminica, in urma unui accident produs in municipiul Cluj-Napoca, dupa ce un autoturism a lovit o autospeciala de Politie aflata in misiune, care avea semnalele.

Buzau: Cinci persoane au fost ranite intr-un accident rutier

Cinci persoane au fost ranite, luni seara, intr-un accident produs in localitatea buzoiana Scutelnici, transmite Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Buzau, comisar-sef Florina.

Buzau: Cinci oameni au fost raniti intr-un accident rutier

In urma accidentului, ale carui cauze nu au fost stabilite pana in prezent, au fost ranite cinci persoane - soferul autoturismului cu numere de Ilfov, care era singur in masina, soferul celei de-a doua masini si trei pasageri, toti barbati.

Prahova: Un mort si patru raniti intr-un accident rutier produs pe DN1A

O persoana a murit, iar alte patru au fost ranite in urma unui accident rutier produs, luni dupa-amiaza, pe Drumul National 1 A, in localitatea prahoveana Magurele. Accidentul s-a petrecut in localitatea.

14 oameni au murit si 40 au fost raniti, in urma unui accident rutier produs in Spania

14 oameni au murit si alti 40 au fost raniti intr-un accident rutier, in Spania. Victimele se aflau intr-un autocar, care a derapat si a plonjat intr-o rapa, in apropiere de orasul Murcia, din sud-estul.

Un roman vicecampion mondial la arte martiale a scapat ca prin minune dintr-un accident rutier violent

Mihai Madaian, vicecampion mondial la Taekwondoo, a scapat ca prin urechile acului dintr-un accident rutier in care doi oameni au murit, iar doi sunt in stare grava.

Tractor rasturnat la Giulesti. Patru persoane ranite

In urma cu putin timp prin 112 a fost semnalat faptul ca un tractor s-a rasturnat in localitatea Giulesti. Din primele informatii avem de a face cu patru persoane ranite.

Alte doua persoane ranite in accidentul produs pe DN 7, pe Valea Oltului, au murit la spital

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Sibiu, Elena Welter, a declarat, sambata, pentru Mediafax, ca alte doua persoane ranite in accidentul produsvineri, 7 noiembrie, pe DN 7, in localitatea Lazaret, au decedat la spital.

Incident grav in campanie. Un consilier judetean din Bistrita Nasaud, batut in plina strada

Incident grav in campania electorala. Monica Sasarman, consilierul judetean din Bistrita Nasaud, a fost batuta crunt in plina strada de un barbat. Individul a lovit-o cu pumnii pana a doborat-o la.

Acuzatii grave la Spitalul Judetean din Baia Mare. O femeie a fost operata la piciorul sanatos

Acuzatii grave la Spitalul Judetean din Baia Mare. Membrii familiei unei femei de 85 de ani spun ca medicii ca au operat-o pe batrana la piciorul sanatos. Femeia a ajuns la spital cu piciorul stang rupt, iar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )