Libnet.ro
UNICEF

14:00

Acuzatii grave la Spitalul Judetean din Baia Mare. O femeie a fost operata la piciorul sanatos

Antena3 Antena3,
Acuzatii grave la Spitalul Judetean din Baia Mare. O femeie a fost operata la piciorul sanatos

Acuzatii grave la Spitalul Judetean din Baia Mare. Membrii familiei unei femei de 85 de ani spun ca medicii ca au operat-o pe batrana la piciorul sanatos. Femeia a ajuns la spital cu piciorul stang rupt, iar. continuă pe Antena3

Femeie de 85 de ani, operata la piciorul sanatos, la Spitalul Judetean din Baia Mare

Acuzatii grave la Spitalul Judetean din Baia Mare. Familia unei femei de 85 de ani sustine ca pacienta a fost operata la piciorul sanatos. A fost operata chiar de seful Sectiei de Ortopedie a uniatii.

Femeie de 85 de ani, operata la piciorul gresit, la Spitalul Judetean din Baia Mare

O femeie de 85 de ani din Baia Mare a fost operata, la finele lunii octombrie, la piciorul gresit, de catre medicul Radu Dragos, de la Spitalul Judetean din Baia Mare, cel putin asta sustine nepoata femeii, Mihaela Mihalea. Ulterior, medicul si-a dat seama de eroare si a operat-o si la celalalt picior.

FOTO Maternitatea de la Spitalul Judetean de Urgenta Satu Mare a fost reabilitata. Cum arata acum saloanele

Conditii mai bune pentru bebelusii care vor veni pe lume la maternitatea din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Satu Mare. Lucrarile de renovare a unitatii medicale s-au finalizat, saloanele si salile de nasteri fiind modernizate, dar si dotate cu aparatura ultraperformanta.

VIDEO Sariturile cu parasuta de pe Turnul Combinatului din Baia Mare, noua atractie pentru straini

Pana sa gaseasca Primaria Baia Mare o utilitate fostului turn al combinatului amplasat pe platforma Cuprom, acesta a devenit un loc preferat de tot mai multi iubitori ai sariturilor cu parasuta. Pe internet circula deja filmari cu sarituri de pe acest colos de 350 m.

Masina furata din Spania, gasita pe strazile din Baia Mare

Politistii maramureseni au depistat pe strazile din Baia Mare o masina care figura ca fiind furata din Spania. Oamenii legii au deschis o ancheta pentru a stabili cum s-a ajuns ca masina furata sa ajunga in Maramures.

Acuzatii de malpraxis la Spitalul Judetean din Bacau, dupa ce o tanara de 23 de ani a murit dupa o operatie

O tanara de 23 de ani a murit in Spitalul Judetean de Urgenta Bacau, in urma unei operatii pentru peritonita. Fata ar fi facut o infectie intraspitaliceasca, iar mama sustine ca ar fi fost deconectata.

HCM Baia Mare, a 11-a victorie in Liga Nationala. Victoriile vin mai greu in Liga Campionilor

HCM Baia Mare este de neoprit in Liga Nationala feminina de handbal. in ultimul meci din campionat handbalistele din Baia Mare au trecut fara prea mari probleme de CSM Unirea Slobozia, aceasta fiind cea de-a 11 victorie din actuala editie a Ligii Nationale.

Milioane de euro pentru Cuprom. Baia Mare are sanse reale pentru a fi un oras mai putin poluat

Milioane de euro pentru cumpararea fostei platforme Cuprom din Baia Mare. O platforma care pana mai ieri a adus Baii Mari numai poluare, o platforma care acum arata ca dupa bombardament, de acolo fiind furat tot ce s-a putut vinde la fier vechi, o platforma care inca produce o polare foarte mare.

EXCLUSIV Contract cu diavolul la Spitalul Judetean Sibiu: pacientii, pusi sa semneze un act prin care ii scapa pe medici de orice raspundere

Un acord al pacientului informat introdus de cateva luni la Spitalul Judetean din Sibiu poate absolvi personalul medical de orice vina in cazul in care se intampla ceva, pentru ca prin document pacientul autorizeaza toate procedurile si ia teoretic cunostinta si de toate posibilele complicatii.

Spitalul Judetean de Urgente Turnu Severin in razboi cu laboratorul Sanomed

Nereguli grave au iesit la lumina in urma unui Control al Curtii de Conturi la Spitalul Judetean de Urgente din Turnu Severin, care a constatat ca de aproape patru ani de zile laboratorul privat care face analizele medicale pentru spital nu a justificat facturile emise cu documentele privind achizitiile de materiale folosite. Vorbim de fonduri publice, unde fiecare cheltuiala trebuie justificata pana la ultimul leut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )