Libnet.ro
UNICEF

19:30

Accident rutier cumplit! Un tanar de 29 de ani si-a pierdut viata dupa ce masina s-a izbit de un parapet metalic

B1 B1,
Accident rutier cumplit! Un tanar de 29 de ani si-a pierdut viata dupa ce masina s-a izbit de un parapet metalic

Un tanar de 29 de ani a murit in noaptea de sambata spre duminica dupa ce masina in care se afla a fost strapunsa de un parapet metalic. Accidentul a avut loc in zona comunei. continuă pe B1

Accident rutier grav la Independenta. Un tanar de 29 de ani a murit strapuns de o bucata de parapet metalic

Potrivit anchetatorilor, tragedia s-a produs din vina unui sofer in varsta de 21 de ani care a pierdut controlul volanului in zona unei treceri peste calea ferata Galati-Tecuci, izbind in plin parapetii de protectie.

Accident rutier grav pe soseaua Deva Lugoj: un tanar s-a rasturnat cu masina intr-un parau

Un pompier, in varsta de 32 de ani, a fost grav ranit in urma unui accident rutier petrecut pe Drumul National 68 Deva Lugoj, in Lapusnic.

TRAGEDIE! O cunoscuta cantareata de muzica populara a murit in accident rutier

Elena Epure, o cunoscuta cantareata de muzica populara, s-a stins din viata astazi, in urma unui accident rutier. Artista in varsta de 33 de ani urma sa cante la o nunta la.

E VESTEA TRAGICA a SERII. O cunoscuta CANTAREATA din Romania A MURIT intr-un ACCIDENT RUTIER

Elena Epure, o cunoscuta cantareata de muzica populara, s-a stins din viata astazi, in urma unui accident rutier. Conform primelor informatii prezentate de spynews. ro, artista in.

Un barbat a murit si cinci persoane au fost ranite in urma unui accident rutier din judetul Mures (FOTO)

Un barbat s-a stins din viata si alte cinci persoane au fost ranite sambata, in urma unui accident rutier, care a avut loc in localitatea muresana Nazna. Soferul unui microbuz care.

Trafic ingreunat pe Valea Oltului duminica dupa-amiaza, in urma unui accident rutier in care cinci persoane au fost ranite

Drumul national 7 este partial blocat, duminica dupa-amiaza, in judetul Valcea, intre localitatile Brezoi si Calimanesti, in urma unui accident rutier produs la kilometrul 202 si in care cinci persoane au fost ranite, informeaza News. ro.

Tragedie intr-o localitate din Mures. O persoana a murit, alte cinci au fost ranite, intr-un accident rutier

Un barbat a murit si alte cinci persoane au primit ingrijiri medicale, sambata, ca urmare a unui accident rutier, care a avut loc in localiteatea Nazna, pe drumul judetean Targu Mures-Band, dupa ce soferul unei dube a lovit din spate o masina care a redus viteza, pentru a intra intr-o curte.

Grav accident rutier in Mures: O persoana a murit, iar alte cinci au fost ranite

Un barbat a murit, iar alte cinci persoane primesc ingrijiri medicale, sambata, in urma unui accident rutier, produs in localitatea mureseana Nazna. Soferul unui microbuz de transport.

O cantareata de muzica populara a murit in urma unui accident rutier

Elena Epure, o cunoscuta cantareata de muzica populara, s-a stins din viata astazi, in urma unui accident rutier. Conform primelor informatii prezentate de spynews. ro, artista in.

Circulatia s-a reluat pe A2, la km 85. O persoana a fost ranita usor intr-un accident rutier

Traficul rutier este blocat pe Autostrada Soarelui, la km 85, in zona Bogdana, din cauza unui accident rutier. Conform ISU Calarasi,in urma impactului, o persoana a fost ranita usor.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )