Libnet.ro
UNICEF

23:00

Accident rutier grav pe soseaua Deva Lugoj: un tanar s-a rasturnat cu masina intr-un parau

Adevărul Adevărul,
Accident rutier grav pe soseaua Deva Lugoj: un tanar s-a rasturnat cu masina intr-un parau

Un pompier, in varsta de 32 de ani, a fost grav ranit in urma unui accident rutier petrecut pe Drumul National 68 Deva Lugoj, in Lapusnic. continuă pe Adevărul

Accident rutier grav la Independenta. Un tanar de 29 de ani a murit strapuns de o bucata de parapet metalic

Potrivit anchetatorilor, tragedia s-a produs din vina unui sofer in varsta de 21 de ani care a pierdut controlul volanului in zona unei treceri peste calea ferata Galati-Tecuci, izbind in plin parapetii de protectie.

Grav accident rutier in Mures: O persoana a murit, iar alte cinci au fost ranite

Un barbat a murit, iar alte cinci persoane primesc ingrijiri medicale, sambata, in urma unui accident rutier, produs in localitatea mureseana Nazna. Soferul unui microbuz de transport.

Accident rutier pe Autostrada Soarelui. Un copil a murit, iar alte patru persoane sunt in spital

Un grav accident rutier s-a produs in dimineata zilei de vineri, 1 septembrie, pe A2, in zona kilometrului 188-189, in sensul de mers spre Constanta.

E VESTEA TRAGICA a SERII. O cunoscuta CANTAREATA din Romania A MURIT intr-un ACCIDENT RUTIER

Elena Epure, o cunoscuta cantareata de muzica populara, s-a stins din viata astazi, in urma unui accident rutier. Conform primelor informatii prezentate de spynews. ro, artista in.

Circulatie blocata pe A2, la km 85, din cauza unui accident rutier. O persoana a fost ranita usor

Traficul rutier este blocat pe Autostrada Soarelui, la km 85, in zona Bogdana, din cauza unui accident rutier. Conform ISU Calarasi,in urma impactului, o persoana a fost ranita usor.

Circulatia s-a reluat pe A2, la km 85. O persoana a fost ranita usor intr-un accident rutier

Traficul rutier este blocat pe Autostrada Soarelui, la km 85, in zona Bogdana, din cauza unui accident rutier. Conform ISU Calarasi,in urma impactului, o persoana a fost ranita usor.

Un barbat a murit si cinci persoane au fost ranite in urma unui accident rutier din judetul Mures (FOTO)

Un barbat s-a stins din viata si alte cinci persoane au fost ranite sambata, in urma unui accident rutier, care a avut loc in localitatea muresana Nazna. Soferul unui microbuz care.

Trafic ingreunat pe Valea Oltului duminica dupa-amiaza, in urma unui accident rutier in care cinci persoane au fost ranite

Drumul national 7 este partial blocat, duminica dupa-amiaza, in judetul Valcea, intre localitatile Brezoi si Calimanesti, in urma unui accident rutier produs la kilometrul 202 si in care cinci persoane au fost ranite, informeaza News. ro.

Tragedie intr-o localitate din Mures. O persoana a murit, alte cinci au fost ranite, intr-un accident rutier

Un barbat a murit si alte cinci persoane au primit ingrijiri medicale, sambata, ca urmare a unui accident rutier, care a avut loc in localiteatea Nazna, pe drumul judetean Targu Mures-Band, dupa ce soferul unei dube a lovit din spate o masina care a redus viteza, pentru a intra intr-o curte.

TRAGEDIE! O cunoscuta cantareata de muzica populara a murit in accident rutier

Elena Epure, o cunoscuta cantareata de muzica populara, s-a stins din viata astazi, in urma unui accident rutier. Artista in varsta de 33 de ani urma sa cante la o nunta la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )