Libnet.ro
UNICEF

21:30

Accident rutier grav. Patru masini s-au ciocnit in Pasajul Piata Presei din Bucuresti

Antena3 Antena3,
Accident rutier grav. Patru masini s-au ciocnit in Pasajul Piata Presei din Bucuresti

Circulatia rutiera a fost blocata, in aceasta dimineata, in urma impactului dintre patru autoturisme care s-au ciocnit in pasajul rutier de la Piata Presei, din Bucuresti, potrivit EVZ. ro. continuă pe Antena3

Grav accident rutier in Ialomita. Patru persoane au ajuns cu masina in apele unui rau

Patru persoane au fost ranite in aceasta dimineata, dupa ce masina in care se aflau a plonjat in apele raului Sarata din judetul Ialomita. Accidentul rutier s-a petrecut pe raza comunei Barbulesti.

Grav accident rutier in Cehia: Patru romani au murit, iar trei sunt raniti

Un accident rutier s-a produs marti, pe o autostrada din Cehia, iar in urma acestuia patru cetateni romani au murit si trei au fost raniti, a anuntat Ministerul roman de Externe.

Mai multi romani, victime ale unui grav accident rutier in Cehia

Un accident rutier s-a produs marti, pe o autostrada din Cehia, iar in urma acestuia patru cetateni romani au murit si trei au fost raniti, a anuntat Ministerul roman de Externe. Ambasada Romaniei la Praga a fost informata de catre politia ceha cu privire la producerea unui accident rutier, in cursul zilei de astazi, 29 martie 2016, pe autostrada D5 Praga-Nurenberg), in dreptul orasului Plzen, incident soldat cu decesul a 4 cetateni romani si ranirea altor 3, se arata intr-un comunicat al MAE.

Patru romani au murit, iar alti trei au fost raniti intr-un accident rutier in Cehia

Patru romani au murit, iar alti trei au fost raniti, doi fiind in stare grava, in urma unui accident rutier produs in localitatea Plzen, din Cehia, in care au fost implicate doua autovehicule inmatriculate in Romania, potrivit MAE.

UPDATE Accident rutier in Cehia, 4 romani au murit si alti trei au fost raniti

Patru cetateni romani au murit si alti trei au fost raniti in urma unui accident rutier care a avut loc marti pe autostrada D5 Praga-Nurenberg), in Cehia, in dreptul orasului Plzen, anunta ministerul roman de Externe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )