Libnet.ro
UNICEF

10:30

Mai multi romani, victime ale unui grav accident rutier in Cehia

România Liberă România Liberă,
Mai multi romani, victime ale unui grav accident rutier in Cehia

Un accident rutier s-a produs marti, pe o autostrada din Cehia, iar in urma acestuia patru cetateni romani au murit si trei au fost raniti, a anuntat Ministerul roman de Externe. Ambasada Romaniei la Praga a fost informata de catre politia ceha cu privire la producerea unui accident rutier, in cursul zilei de astazi, 29 martie 2016, pe autostrada D5 Praga-Nurenberg), in dreptul orasului Plzen, incident soldat cu decesul a 4 cetateni romani si ranirea altor 3, se arata intr-un comunicat al MAE. continuă pe România Liberă

Preotul din comuna braileana Movila Miresii, mort intr-un grav accident de circulatie

Un grav accident de circulatie provocat, din cate se pare, de starea precara a drumului judetean 202B, s-a soldat cu decesul preotului din comuna braileana Movila Miresii. Preotul Stelian Hornea avea doar 38 de ani.

Mai multi copii, examinati de specialistii in medicina legala, dupa ce au fost batuti la o gradinita

Specialistii de la Institutul National de Medicina Legala vor examina, luni, mai multi copii care au fost bruscati la o gradinita din Capitala. Astfel, parintii doresc sa afle cat de grave au fost violentele la care copiii lor au fost supusi.

Mai multi jurnalisti au disparut dupa ce un site a publicat o scrisoare care solicita demisia presedintelui Xi Jinping

Mai multi jurnalisti chinezi, care lucreaza pentru platforma online Wujie News, sunt de negasit, de saptamana trecuta, dupa ce platforma de stiri a publicat, in 4 martie, o scrisoare anonima prin care era solicitata demisia presedintelui Xi Jinping, scrie paginademedia. ro.

Noi violente in Donbas: doi ofiteri ucraineni morti si mai multi raniti

Noi violente in Donbas, Ucraina: doi ofiteri ucraineni morti si mai multi raniti .

Grav accident rutier in Cehia: Patru romani au murit, iar trei sunt raniti

Un accident rutier s-a produs marti, pe o autostrada din Cehia, iar in urma acestuia patru cetateni romani au murit si trei au fost raniti, a anuntat Ministerul roman de Externe.

NASA a descoperit semne ale unui lac inghetat pe Pluto

Descoperirile despre Pluto se tin lant, iar cei de la NASA tocmai au mai facut un anunt privind aceasta planeta pitica. Expertii au facut publica fotografia a ceea ce pare sa fi fost un lac in urma cu foarte multi ani. Imaginea arata o zona inghetata si neteda plasata, aparent aleatoriu, in mijlocul unui peisaj [].

FOTO. Cele mai interesante editii print ale ziarului The Independent

Ziarul britanic The Independent si-a incetat, sambata, aparitia in varianta tiparita. Pe ultima sa prima pagina, a publicat exclusivitati despre o implicare britanica intr-un complot pentru uciderea unui rege saudit si o imagine in care pasagerii unui tren sunt evacuati in timpul unei operatiuni antiteroriste in Bruxelles.

FOTOGALERIE Mai multi fumatori au protestat vineri seara fata de legea anti-fumat/ Este o lege radicala si discriminatorie

Vineri seara, de la ora 20:00, cateva zeci de fumatori s-au adunat in Piata Universitatii, in fata Teatrului National, pentru a-si spune ofurile legate de legea anti-fumat. Acestia sunt nemultumiti din cauza faptului ca nu mai pot fuma in baruri si isi doresc ca in Romania sa existe cluburi de fumatori. Printre protestatari s-au numarat si proprietari de baruri, care s-au plans ca odata cu intrarea legii in vigoare, le-a scazut considerabil numarul de clienti.

Goldman Sachs va disponibiliza mai multi oameni decat era anticipat

Goldman Sachs se alatura bancilor care fac disponibilizari majore si anunta reduceri de personal mai ample decat anuntase anterior. Goldman ar urma sa disponibilizeze 109 angajati, scrie Bloomberg.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )