Libnet.ro
UNICEF

06:30

Mai multi copii, examinati de specialistii in medicina legala, dupa ce au fost batuti la o gradinita

România Liberă România Liberă,
Mai multi copii, examinati de specialistii in medicina legala, dupa ce au fost batuti la o gradinita

Specialistii de la Institutul National de Medicina Legala vor examina, luni, mai multi copii care au fost bruscati la o gradinita din Capitala. Astfel, parintii doresc sa afle cat de grave au fost violentele la care copiii lor au fost supusi. continuă pe România Liberă

Copiii agresati la gradinita Flipper Garden, expertizati la Institutul de Medicina Legala

Copiii care au fost agresati verbal si fizic la gradinita privata Flipper Garden din Capitala vor fi expertizati astazi de catre specialisti ai Institutului National de Medicina Legala. Procedura a fost solicitata de politisti.

Noi violente in Donbas: doi ofiteri ucraineni morti si mai multi raniti

Noi violente in Donbas, Ucraina: doi ofiteri ucraineni morti si mai multi raniti .

S-a intamplat in Bucuresti: Elevi saltati de politie dupa ce au fost prinsi cu tigara in gura

Cinci elevi au fost amendati de politisti, luni, dupa ce directorul unui liceu din Bucuresti a anuntat ca mai multi copii au fost prinsi in timp ce fumau la scoala, scrie.

VIDEO. Copii agresati la o gradinita din Capitala, chiar de directoare. ISMB: Gradinita functiona ilegal

Parintii au acuzat directoarea gradinitei ca a lovit mai multi copii, chiar sub obiectivele camerelor de supraveghere. Gradinita din cartierul Cotroceni nu era autorizata, functiona ilegal si nu intra in evidenta ISMB.

FOTOGALERIE Mai multi fumatori au protestat vineri seara fata de legea anti-fumat/ Este o lege radicala si discriminatorie

Vineri seara, de la ora 20:00, cateva zeci de fumatori s-au adunat in Piata Universitatii, in fata Teatrului National, pentru a-si spune ofurile legate de legea anti-fumat. Acestia sunt nemultumiti din cauza faptului ca nu mai pot fuma in baruri si isi doresc ca in Romania sa existe cluburi de fumatori. Printre protestatari s-au numarat si proprietari de baruri, care s-au plans ca odata cu intrarea legii in vigoare, le-a scazut considerabil numarul de clienti.

Goldman Sachs va disponibiliza mai multi oameni decat era anticipat

Goldman Sachs se alatura bancilor care fac disponibilizari majore si anunta reduceri de personal mai ample decat anuntase anterior. Goldman ar urma sa disponibilizeze 109 angajati, scrie Bloomberg.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )