Libnet.ro
UNICEF

06:30

NASA a descoperit semne ale unui lac inghetat pe Pluto

Playtech Playtech,
NASA a descoperit semne ale unui lac inghetat pe Pluto

Descoperirile despre Pluto se tin lant, iar cei de la NASA tocmai au mai facut un anunt privind aceasta planeta pitica. Expertii au facut publica fotografia a ceea ce pare sa fi fost un lac in urma cu foarte multi ani. Imaginea arata o zona inghetata si neteda plasata, aparent aleatoriu, in mijlocul unui peisaj []. continuă pe Playtech

Descoperire infioratoare intr-un canal de drenaj al unui lac de acumulare

O fetita in varsta de 6 ani a fost gasita, luni dupa-amiaza, aproape moarta, intr-un canal de drenaj al unui lac de acumulare din apropierea orasului Hateg, copila fiind preluata si.

Mai multi romani, victime ale unui grav accident rutier in Cehia

Un accident rutier s-a produs marti, pe o autostrada din Cehia, iar in urma acestuia patru cetateni romani au murit si trei au fost raniti, a anuntat Ministerul roman de Externe. Ambasada Romaniei la Praga a fost informata de catre politia ceha cu privire la producerea unui accident rutier, in cursul zilei de astazi, 29 martie 2016, pe autostrada D5 Praga-Nurenberg), in dreptul orasului Plzen, incident soldat cu decesul a 4 cetateni romani si ranirea altor 3, se arata intr-un comunicat al MAE.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )