Libnet.ro
UNICEF

11:00

Accident rutier in zona Grozavesti din Capitala: Trei masini au fost avariate si doua persoane ranite

B1 B1,
Accident rutier in zona Grozavesti din Capitala: Trei masini au fost avariate si doua persoane ranite

Un accident s-a produs, miercuri seara, in zona Grozavesti din Capitala, trei masini rezultand avariate si doua persoane au fost ranite, relateaza Romania Libera. Circulatia in zona s-a desfasurat pe. continuă pe B1

Accident rutier in zona Grozavesti din Capitala: Treri masini au fost avariate si doua persoane ranite

Un accident s-a produs, miercuri seara, in zona Grozavesti din Capitala, trei masini rezultand avariate si doua persoane au fost ranite, relateaza Romania Libera. Circulatia in zona s-a desfasurat.

Accident in Grozavesti: Trei masini avariate, doi raniti.

Un accident s-a produs, miercuri seara, in zona Grozavesti din Capitala. Trei masini au fost avariate, iar doua persoane au fost ranite. Circulatia in zona se desfasoara pe o singura banda.

Trei masini s-au ciocnit in zona Eroilor din Capitala, o persoana este incarcerata

Cel putin doua persoane au fost ranite luni dupa-amiaza, una dintre acestea fiind incarcerata, in urma unui accident rutier in care au fost implicate trei autotursime, la intersectia bulevardelor Eroilor si Eroii Sanitari, au declarat oficiali din echipele de interventie.

Ramnicu Sarat: Cinci raniti, in urma unui accident in care au fost implicate trei masini

Grav accident langa Ramnicu Sarat. 5 oameni au ajuns la spital dupa ce 3 masini s-au ciocnit pe Drumul European 85 din cauza soferului unei autoutilitare care a incercat sa intoarca neregulamentar. Acesta a ef.

Doi soferi au fost raniti in urma unui accident rutier in zona Pietei Victoriei

Doi soferi au fost raniti miercuri dimineata, in urma unui accident rutier petrecut in zona Pietei Victoriei. Traficul este ingreunat la aceasta ora, liniile de tramvai din zona fiind blocate. Din.

Accident grav in Bucuresti: Trei masini s-au ciocnit in zona Eroilor , o persoana este incarcerata

Doua persoane au fost ranite luni dupa-amiaza, una dintre acestea fiind incarcerata, in urma unui accident rutier in care au fost implicate trei autotursime, la intersectia bulevardelor Eroilor si Eroii Sanitari, anunta Mediafax. La fata locului s-au deplasat echipaje de la Politia Rutiera, SMURD si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti. Victimele erau constiente si au fost transportate la Spitalul Universitar, aflat in apropierea locului unde s-a produs accidentul.

Accident GRAV in Bucuresti. Trei masini implicate, cel putin doi raniti

Cel putin doua persoane au fost ranite luni, intr-un accident rutier care a avut loc la intersectia bulvardelor Eroilor si Eroii Sanitari, anunta Mediafax, citand surse din cadrul echipajelor de.

VIDEO Cinci raniti intr-un accident cu trei masini, produs langa Ramnicu Sarat

Un grav accident de circulatie a avut loc sambata seara, pe Drumul European 85, in localitatea buzoiana Oreavu. Cinci persoane au fost ranite, dupa ce trei masini s-au ciocnit din cauza unui sofer care a incercat sa intoarca neregulamentar. Traficul a fost blocat timp de doua ore.

isi privea victimele fix in ochi. Ce a patit un barbat in Centrul Vechi din Capitala, dupa ce a fost sedus de un travestit

Un travestit de 18 ani a fost prins la o saptamana dupa ce a jefuit un barbat in Centrul Vechi din Capitala. Acesta reusise atunci sa fuga cu 56 de lei si 10 euro, dupa ce l-a sedus pe barbat si i-a luat.

Incident tragic la Spitalul Universitar din Capitala. Un pacient de 92 de ani s-a prabusit in gol de la etajul 10

Incident tragic la Spitalul Universitar din Capitala. Un pacient de 92 de ani s-a prabusit in gol de la etajul 10, pe terasa spitalului. Barbatul era internat la sectia de cardiologie si avea, se pare, probleme gr.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )