Libnet.ro
UNICEF

11:00

Accident rutier in zona Grozavesti din Capitala: Treri masini au fost avariate si doua persoane ranite

B1 B1,
Accident rutier in zona Grozavesti din Capitala: Treri masini au fost avariate si doua persoane ranite

Un accident s-a produs, miercuri seara, in zona Grozavesti din Capitala, trei masini rezultand avariate si doua persoane au fost ranite, relateaza Romania Libera. Circulatia in zona s-a desfasurat. continuă pe B1

Accident rutier in zona Grozavesti din Capitala: Trei masini au fost avariate si doua persoane ranite

Un accident s-a produs, miercuri seara, in zona Grozavesti din Capitala, trei masini rezultand avariate si doua persoane au fost ranite, relateaza Romania Libera. Circulatia in zona s-a desfasurat pe.

Doi soferi au fost raniti in urma unui accident rutier in zona Pietei Victoriei

Doi soferi au fost raniti miercuri dimineata, in urma unui accident rutier petrecut in zona Pietei Victoriei. Traficul este ingreunat la aceasta ora, liniile de tramvai din zona fiind blocate. Din.

Accident in Grozavesti: Trei masini avariate, doi raniti.

Un accident s-a produs, miercuri seara, in zona Grozavesti din Capitala. Trei masini au fost avariate, iar doua persoane au fost ranite. Circulatia in zona se desfasoara pe o singura banda.

Trei masini s-au ciocnit in zona Eroilor din Capitala, o persoana este incarcerata

Cel putin doua persoane au fost ranite luni dupa-amiaza, una dintre acestea fiind incarcerata, in urma unui accident rutier in care au fost implicate trei autotursime, la intersectia bulevardelor Eroilor si Eroii Sanitari, au declarat oficiali din echipele de interventie.

isi privea victimele fix in ochi. Ce a patit un barbat in Centrul Vechi din Capitala, dupa ce a fost sedus de un travestit

Un travestit de 18 ani a fost prins la o saptamana dupa ce a jefuit un barbat in Centrul Vechi din Capitala. Acesta reusise atunci sa fuga cu 56 de lei si 10 euro, dupa ce l-a sedus pe barbat si i-a luat.

Incident tragic la Spitalul Universitar din Capitala. Un pacient de 92 de ani s-a prabusit in gol de la etajul 10

Incident tragic la Spitalul Universitar din Capitala. Un pacient de 92 de ani s-a prabusit in gol de la etajul 10, pe terasa spitalului. Barbatul era internat la sectia de cardiologie si avea, se pare, probleme gr.

Accident cu doi raniti, in zona Pietei Victoria din Capitala.

Doua autoturisme s-au ciocnit, miercuri dimineata, in centrul capitalei, in zona Pietei Victoria. Este vorba despre un taxi si un autoturism Dacia Solenza. Cele doua masini s-au ciocnit frontal, potrivit Politiei. Traficul este ingreunat. In urma accidentului doua persoane au fost ranite. Liniile de tramvai sin zona au fost blocate. Politia face cercetari la fata locului.

Accident rutier in Brasov: O persoana a murit, iar alte patru au fost ranite

O persoana a murit, iar alte patru au fost ranite, in urma unui accident produs miercuri seara intre Codlea si Nadlac, informeaza Mediafax. in jurul orei 20:00, soferul unei masini imatriculate in Franta.

Conflict aplanat de jandarmi langa o scoala gimnaziala din Capitala.

O patrula din cadrul Jandarmeriei Capitalei a intervenit, marti, pentru a aplana un conflict izbucnit intre doi elevi si un tanar de 23 de ani, in zona scolii gimnaziale Sfintii Voievozi din Bucuresti. Tanarul care agresa elevii respectivi, pe motiv ca acestia ar fi lovit un alt elev, a fost sanctionat de jandarmi cu amenda in valoare de 200 de lei pentru provocarea si participarea la scandal in locuri publice, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei Romania libera. Totodata, .

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )