Libnet.ro
UNICEF

11:30

Accident pe strada Vasile Lascar din Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Accident pe strada Vasile Lascar din Bucuresti

Un accident rutier a avut loc, luni dimineata, pe strada Vasile Lascar din Bucuresti. continuă pe România Liberă

Gigi Becali, decizie bomba: Se muta din Bucuresti! Ce se intampla cu Steaua

Gigi Becali a luat o decizie radicala: pleaca din Bucuresti. Motivul: are de gand sa faca investitii majore intr-un alt oras din Romania. Gigi Becali are de gand sa faca un spital.

Sos. Kiseleff din Bucuresti inchisa din nou, in weekend, pentru activitati sportive

Traficul rutier va fi restrictionat incepand de vineri, de la ora 22,00, pana duminica la ora 14,00 pe sos. Kiseleff intre str. Arh. Ion Mincu si Piata Victoriei si pe str. Monetariei, pentru desfasurarea unei activitati sportive.

Luni seara incepe operatiunea de urgenta impotriva tantarilor. Ce parcuri din Bucuresti sunt vizate

Tratamentele de combatere a tantarilor vor fi aplicate, incepand de luni seara, in parcurile din Capitala de catre echipele Centrului de Protectie a Plantelor, a informat Primaria Municipiului Bucuresti.

Avocat din Bucuresti, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Ion Predonu, avocat in cadrul Baroului Bucuresti, a fost trimis in judecata, sub control judiciar, pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, de catre procurorii din cadrul DNA, potrivit unui comunicat de presa.

Razboi intre activistii de mediu si reprezentantii Primariei Capitalei, dupa taierile masive de copaci din Bucuresti (VIDEO)

Razboi intre activistii de mediu si reprezentantii Primariei Capitalei, dupa taierile masive de copaci in Bucuresti. Desi cei din primarie spun ca au fost taiati arbori care erau uscati.

Alerta de securitate in Romania! Teroristul care a atacat un liceu din Bucuresti cu grenada va fi eliberat

Cel mai periculos terorist roman din toate timpurile ar putea fi eliberat, in timp ce autoritatile sunt in alerta de gradul zero, potrivit cancan. ro. Teroristul Dragos Ciupercescu, cunoscut.

O masina a ars ca o torta in zona Doamna Ghica din Bucuresti

O masina a luat foc vineri la intersectia str. Doamna Ghica cu str. Sinaia din Capitala, dar soferul a reusit sa iasa din autovehicul si a anuntat pompierii. Potrivit Biroului de presa al Brigazii.

O masina a luat foc in zona Doamna Ghica din Bucuresti

O masina a luat foc vineri la intersectia str. Doamna Ghica cu str. Sinaia din Capitala, dar soferul a reusit sa iasa din autovehicul si a anuntat pompierii, relateaza Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )