Libnet.ro
UNICEF

11:30

Accident teribil la Galati. Doi barbati au fost spulberati de o masina dupa ce au traversat strada prin loc nepermis

Adevărul Adevărul,
Accident teribil la Galati. Doi barbati au fost spulberati de o masina dupa ce au traversat strada prin loc nepermis

Un galatean si-a pierdut astazi viata, iar altul a fost ranit dupa ce au fost loviti in plin de un autoturism. Soferul s-a trezit brusc cu cei doi pietoni in fata masinii si nu a mai putut evita impactul. continuă pe Adevărul

Incendiu puternic in judetul Vaslui. Doi barbati au fost raniti, dupa ce un autoturism a ars in totalitate

Traficul pe DE 581, pe raza comunei Costesti, este blocat din cauza unui accident in urma caruia un autoturism a ars in totalitate, doua persoane fiind ranite. Potrivit purtatorului de.

Accident teribil in Cluj! Un mort si patru raniti, intre care doi tineri in coma

Un barbat si-a pierdut viata si alte patru persoane au fost ranite, doua dintre ele fiind in coma,in urma unui accident grav de circulatie produs, in aceasta dimineata, in jurul.

Accident teribil in Vaslui. Un tanar de 21 de ani a murit dupa ce a intrat cu motocicleta intr-un autoturism care intra in curtea spitalului

Un tanar de 21 de ani si-a pierdut viata in urma unui grav accident rutier care a avut loc in noaptea de marti spre miercuri in fata Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui.

Accident pe DN2. La un pas de moarte, dupa ce a fost spulberata de o masina pe trecerea de pietoni

O pensionara a fost la un pas de moarte, luni, 28 august, dupa ce a fost acrosata de o soferita neatenta chiar pe trecerea de pietoni din satul ialomitean Lilieci. Victima a fost transportata pentru ingrijiri medicale la un spital din Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )