Libnet.ro
UNICEF

01:06

Accident pe A1. Trei oameni au fost raniti, iar o persoana a ramas incarcerata

România Liberă România Liberă,
Accident pe A1. Trei oameni au fost raniti, iar o persoana a ramas incarcerata

Trei persoane au fost ranite, in urma unui accident produs pe A1. Una dintre victime este incarcerata, iar politistii de la fata locului fac cercetari pentru a stabili cauza accidentului, informeaza Biroul de Politie Autostrada A1. continuă pe România Liberă

Accident grav pe Autostrada Soarelui: Un baietel de 3 ani a murit, iar surorile si parintii sai au fost raniti

Un copil de trei ani a murit, iar doua fetite - de un an si de sapte ani, precum si parintii acestora au fost raniti, in noaptea de joi spre vineri, intr-un accident rutier petrecut pe Autostrada Soarelui, la fata locului deplasandu-se mai multe ambulante, informeaza News. ro.

FOTO Accident rutier pe Autostrada Orastie - Sibiu. Doi tineri au fost raniti, in coliziunea dintr-un microbuz si un TIR

Un accident rutier s-a petrecut pe Autostrada Orastie - Sibiu, dupa ce un microbuz cu sapte pasageri a izbit violent, din spate, un camion. Trei persoane au avut nevoie de interventia medicala.

Sofer retinut dupa un accident in care au fost raniti sase copii. Se urcase baut la volan

Accidentul s-a petrecut aseara pe strada Mihai Viteaza dupa ce un microbuz, in care se aflau junioarele de la lotul de handban din Caracal, a intrat intr-un autoturism. Sase fete au fost ranite si au ajuns la spital.

Accident teribil in Ploiesti: O masina a ramas suspendata pe sine si a fost izbita in plin de tren (VIDEO)

Accident grav in Ploiesti. O masina a ramas suspendata pe calea ferata fiind izbita in plin de un tren. Soferul a crezut ca poate sinele, dar s-a inselat. Din fericire, inainte de a.

Atac intr-o moschee din Berlin. Cinci politisti au fost raniti

Un barbat in varsta de 33 de ani a ranit cinci politisti intr-o moschee din Berlin si ulterior a fost internat intr-un spital de psihiatrie, a indicat joi politia germana. Barbatul a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )