Libnet.ro
UNICEF

16:30

Accident pe DN 7: Trei persoane au fost grav ranite

B1 B1,
Accident pe DN 7: Trei persoane au fost grav ranite

Trei persoane au fost grav ranite, luni dimineata, dupa ce autoturismul in care se aflau a fost lovit de un tir pe DN7, in judetul Arad, relateaza Mediafax. Accidentul a avut loc in zona localitatii aradene. continuă pe B1

Trei persoane au fost ranite in urma unui accident de circulatie produs pe DN 7

Trei persoane au fost ranite in urma unui accident de circulatie produs in cursul diminetii de luni, in localitatea aradeana Petris, pe DN 7. in accident au fost implicate un autoturism Dacia Logan si un TIR cu remorca.

Accident grav pe DN7: Un TIR a zdrobit o masina in care se aflau trei persoane

Trei persoane au fost ranite grav, luni dimineata, dupa ce autoturismul in care se aflau a fost lovit de un tir pe DN7, in judetul Arad. Circulatia in zona accidentului este ingreunata, in conditiile in care o banda din cele doua ale soselei a fost blocata, informeaza Mediafax.

UPDATE O persoana a murit si doua au fost ranite in urma unui accident de circulatie produs pe DN 7

Trei persoane au fost ranite in urma unui accident de circulatie produs in cursul diminetii de luni, in localitatea aradeana Petris, pe DN 7. in accident au fost implicate un autoturism Dacia Logan si un TIR cu remorca.

Accident grav pe soseaua de centura a Alexandriei: trei persoane au ajuns la spital, doua masini au fost avariate

Accidentul a avut loc la intersectia dintre drumul judetean 703 si soseaua de centura a Alexandriei. Din cauza nerespectarii semnificatiei indicatorului STOP, doua masini au fost grav avariate, iar trei persoane au ajuns la spital.

Turda: Trei persoane au fost retinute, in urma unor perchezitii, fiind acuzate de santaj si camata

Politistii din Cluj au retinut trei barbati, din Turda, banuiti de comiterea infractiunilor de santaj si camata, in urma unor perchezitii efectuate la locuintele lor, relateaza Romania Libera. in urma.

Trei persoane date disparute, dupa ce un balon cu aer cald s-a prabusit

Trei persoane sunt date disparute in Statele Unite, dupa ce un balon cu aer cald a luat foc si s-a prabusit. Accidentul a avut loc in cadrul unui festival in statul Virginia, iar autoritatile spun ca nu au reu.

Constanta: Cel putin sapte raniti intr-un accident cu trei masini, intre care un microbuz al Ministerului de Interne

Cel putin sapte persoane au fost ranite, luni dupa-amiaza, intr-un accident rutier petrecut in localitatea constanteana Valu lui Traian, in care au fost implicate trei autovehicule, intre care un microbuz apartinand Ministerului Afacerilor Interne in care erau jandarmi de la Unitatea din Cernavoda.

Accident grav intre Patulele si Gruia. Trei persoane au ajuns la Spitalul Judetean Turnu Severin

Trei barbati din localitatea mehedinteana Patulele au ajuns in stare grava sambata noapte la Spitalul Judetean de Urgente din Drobeta Turnu Severin, in urma unui grav accident de circulatie.

Perchezitii la camatarii din Turda. Trei persoane retinute

Politistii din Cluj au retinut trei barbati, din Turda, banuiti de comiterea infractiunilor de santaj si camata. in urma a trei perchezitii efectuate la locuintele lor, politistii au ridicat inscrisuri si arme albe.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )