Libnet.ro
UNICEF

17:15

Accident in Vrancea: Un autocar cu 63 de turisti ucraineni a derapat pe DN2

B1 B1,
Accident in Vrancea: Un autocar cu 63 de turisti ucraineni a derapat pe DN2

Un autocar in care se aflau 63 de turisti ucraineni a fost implicat intr-un accident pe DN2 E85), informeaza Agerpres. Acesta a derapat in afara partii carosabile, intr-o curba, la iesirea. continuă pe B1

Vrancea: Autocar cu 63 de turisti ucraineni implicat intr-un accident pe DN 2, la iesirea din comuna Garoafa

Un numar de 63 de turisti ucraineni au fost transportati la Caminul cultural din Garoafa, dupa ce autocarul in care se aflau a derapat, joi, in afara partii carosabile, pe DN 2 E85), intr-o curba, la iesirea din comuna vranceana mentionata, spre Focsani, relateaza Agerpres.

Accident pe DN 2. Un autocar cu 63 de turisti ucraineni a derapat intr-o curba

Un numar de 63 de turisti ucraineni au fost transportati la Caminul cultural din Garoafa, dupa ce autocarul in care se aflau a derapat, joi, in afara partii carosabile, pe DN 2 E85), intr-o.

63 de turisti ucraineni au fost transportati la un camin cultural din Vrancea, dupa ce autocarul lor a avut un accident pe DN 2

63 de turisti din Ucraina ucraineni au fost transportati la Caminul cultural din comuna Garoafa, dupa ce autocarul in care se aflau a derapat, joi, in afara partii carosabile, pe DN 2.

Vrancea: Autocar cu 42 de copii din Ucraina implicat intr-un accident pe E 85

Un autocar cu 42 de copii din Ucraina a fost implicat intr-un accident rutier pe E85, in judetul Vrancea. in autocar se mai aflau 16 insotitori si trei soferi. Autocarul a derapat si a ies.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )