Libnet.ro
UNICEF

14:01

Accidentul din Apuseni: Copilotul Razvan Petrescu ar putea fi externat la sfarsitul ...

România Liberă România Liberă,
Accidentul din Apuseni: Copilotul Razvan Petrescu ar putea fi externat la sfarsitul ...

Copilotul Razvan Petrescu, care a fost ranit in accidentul aviatic din Muntii Apuseni si a suferit trei operatii la Spitalul Judetean de Urgenta din Cluj-Napoca, nu va mai fi supus altor interventii chirugicale si ar putea fi externat saptamana viitoare, dupa care va merge la o clinica de recuperare, relateaza Mediafax. Dan Petrecu, tatal copilotului, a declarat, vineri, ca starea fiului sau este din ce in ce mai buna, iar daca totul va decurge bine acesta ar putea fi externat la sfarsitul . continuă pe România Liberă

Copilotul Razvan Petrescu, ranit in accidentul aviatic din Apuseni, ar putea fi externat saptamana viitoare

Copilotul Razvan Petrescu, care a fost ranit in accidentul aviatic din Muntii Apuseni si a suferit trei operatii la Spitalul Judetean de Urgenta din Cluj-Napoca, nu va mai fi supus altor interventii chirugicale.

Accidentul din Apuseni, in Comisia de Aparare a Tarii.

Accidentul aviatic din Apuseni va fi discutat, miercuri in sedinta Comisiei de Aparare a Tarii. Senatorii ar putea sa-i cheme la audieri pe reprezentantii institutiilor care au avut responsabilitati in coordonarea operatiunii de salvare. Dosarul accidentului aviatic din Apuseni a fost preluat de Parchetul Militar. Procurorul general al Curtii de Apel Alba Iulia, Augustin Lazar, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, la Sibiu, ca exista suspiciunea unei conduite culpabile din partea .

Familia studentei care a murit in accidentul din Apuseni vrea sa se faca dreptate

Familia studentei care a murit in accidentul din Muntii Apuseni vrea sa se faca dreptate. Sora Aurei Ion spune ca autoritatile trebuie sa se stabileasca mai repede de ce operatiunea de salvare a esuat si sa.

UPDATE. Accidentul din Apuseni, in Comisia de Aparare a Tarii. Dobritoiu: voi cere audieri.

Seful Comisiei de Aparare a Tarii, Corneliu Dobritoiu a declarat, miercuri dimineata ca se va discuta despre oportunitatea constituirii unei comisii de ancheta in cazul tragediei aviatice din Muntii Apuseni. Voi cere audieri in cadrul Comisiei. Vor fi verificate atributiile ministrilor. Vom analiza atributiille institutiilor si vom solicita expertiza tehnica. O sa trecem in vedere si modul in care legea prevede modul in care se fac operatiunile de salvare. Vom verifica acuratetea .

Raspuns HALUCINANT al unui politician. Care este legatura dintre europarlamentare, accidentul din Apuseni, cutremurul cosmogonic si USL

Un membru al partidului Forta Civica a dat un raspuns halucinant atunci cand a fost intrebat de ce vrea sa candideze la alegerile europarlamentare. Politicianul si-a inceput raspunsul cu tragedia din muntii Apu.

UPDATE. Accidentul din Apuseni, in Comisia de Aparare a Tarii. ...

Traian Igas: Reprezentanti ai MAI, MT, MApN, STS, SRI vor participa la ancheta. Doamna Manescu, daca pana saptamana viitoare nu va fi inlocuita de la MT, ar trebui sa fie audiata. De asemena, s-a discutat sa vina Radu Stroe, pentru ca ar avea lucruri interesante de aflat, dar si viitorul ministru de Interne. Saptamana viitoare se va lua o decizie si in cazul STS. Seful Comisiei de Aparare a Tarii, Corneliu Dobritoiu a declarat, miercuri dimineata ca se va discuta .

UPDATE. VIDEO Accidentul din Apuseni, in Comisia de Aparare a Senatului. ...

Traian Igas: Reprezentanti ai MAI, MT, MApN, STS, SRI vor participa la ancheta. Doamna Manescu, daca pana saptamana viitoare nu va fi inlocuita de la MT, ar trebui sa fie audiata. De asemena, s-a discutat sa vina Radu Stroe, pentru ca ar avea lucruri interesante de aflat, dar si viitorul ministru de Interne. Saptamana viitoare se va lua o decizie si in cazul STS. Seful Comisiei de Aparare a Senatului Corneliu Dobritoiu a declarat, miercuri .

UPDATE. Ancheta accident aviatic Muntii Apuseni: Copilotul Petrescu, audiat de procurori. ...

Dosarul accidentului aviatic ar putea ajungela Tribunalul Militar. Decizia va fi luata in cursul zilei de marti, de procurorul de la Alba, in baza Noului Cod Penal. --- Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia continua audierea martorilor si a persoanelor vatamate. Copilotul Razvan Petrescu este audiat, marti, de procurorii clujeni, conform unor surse judiciare. Citeste si: Ancheta accident aviatic: Procurorii au cerut expertiza tehnica, si verifica procedurile de .

Ancheta accident aviatic Muntii Apuseni: Copilotul Petrescu, audiat de procurori.

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia continua audierea martorilor si a persoanelor vatamate. Copilotul Razvan Petrescu va raspunde, marti, intrebarilor procurorilor clujeni, conform unor surse judiciare. Citeste si: Ancheta accident aviatic: Procurorii au cerut expertiza tehnica, si verifica procedurile de zbor si de salvare Audierea va avea loc la spital, deoarece copilotul nu se poate deplasa. El a suferit deja trei interventii chirurgicale si, cel mai probabil, va .

Copilotul ranit in accidentul aviatic din Apuseni, dupa ultima operatie: Nu vreau sa mai zbor cu harburi

Copilotului Razvan Petrescu, ranit in accidentul aviatic din Apuseni, a suferit luni ultima operatie si se simte din ce in ce mai bine. Tatal lui Razvan a spus ca desi e afectat psihic, el nu va renunta la pilotaj, ci doar la zborul cu harburi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2728 seconds )