Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accidentul feroviar din Rusia. Cele sase persoane care si-au pierdut viata sunt cetateni moldoveni

România Liberă România Liberă,
Accidentul feroviar din Rusia. Cele sase persoane care si-au pierdut viata sunt cetateni moldoveni

Ministrul rus al Sanatatii,Veronica Skvortova, a anuntat ca cele sase persoane care si-au pierdut viata in accidentul feroviar produs marti in Rusia, in apropiere de Moscova, sunt cetateni moldoveni Foto Itar-Tass). continuă pe România Liberă

Sase cetateni moldoveni au murit in accidentul feroviar din Rusia

Cele sase persoane care si-au pierdut viata in accidentul feroviar produs marti in Rusia, in apropiere de Moscova, sunt cetateni moldoveni, a anuntat ministrul rus al Sanatatii, Veronica Skvortova,.

Sase cetateni moldoveni au murit in accidentul feroviar din Rusia

Cele sase persoane care si-au pierdut viata in accidentul feroviar produs marti in Rusia, in apropiere de Moscova, sunt cetateni moldoveni, a anuntat ministrul rus al Sanatatii, Veronica Skvortova. Un tren.

Familiile moldovenilor decedati in accidentul feroviar din Rusia vor primi despagubiri de 2 milioane de ruble

Famiile pasagerilor care au murit in accidentul feroviar de langa Moscova vor primi despagubiri in valoare de 2 milioane de ruble rusesti circa 42. 300 de euro) prin companiile de asigurari, a anuntat vicepremierul rus Olga Golodet.

Basescu ii transmite un mesaj de condoleante lui Putin, in urma accidentului feroviar din Rusia

Presedintele Traian Basescu a transmis public, miercuri, un mesaj de condoleante presedintelui Federatiei Ruse, Vladimir Putin, in urma accidentului feroviar petrecut marti in apropiere de Moscova.

MAE: Printre victimele accidentului feroviar din Rusia nu sunt cetateni romani

MAE precizeaza ca, potrivit informatiilor transmise de autoritatile ruse pana in acest moment, nu exista cetateni romani printre victimele accidentului feroviar produs marti. Ambasada Romaniei la Moscova.

RECONSTITUIRE VIDEO Autoritatile identifica persoanele decedate in accidentul feroviar de la Moscova

Pana acum din cele sase trupuri neinsufletite a fost identificat cadavrul Daniela Potlog de 23 de ani, din Buzduganii de Jos, raionul Ungheni. A identificat-o viitorul ei sot, a declarat consulul Republici Moldova la Moscova, Anatol Patrascu.

Visa si MasterCard iau in calcul plecarea din Rusia, dupa o lege care le impune costuri de sute de milioane de dolari

Visa Inc. si MasterCard Inc. au la dispozitie sase saptamani pentru a decide daca o noua lege adoptata in Rusia si care le cere sa plateasca sute de milioane de dolari pentru a opera in aceasta tara merita costul, scrie Bloomberg, care spune ca, deocamdata, raspunsul Visa este niet.

Dosarul retetelor false: Toate cele noua persoane retinute au fost arestate

Toate cele noua persoane retinute marti in dosarul retetelor false, intre care trei medici, au fost arestate preventiv, printr-o decizie luata miercuri seara de Tribunalul Bucuresti, la propunerea procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Capitalei, transmite Mediafax.

UPDATE. Cinci morti si 45 de raniti, in urma accidentului feroviar din Moscova. Trenul de pasageri mergea spre Chisinau, iar marfarul venea din Romania

Cel putin doua persoane au murit, marti, dupa ce un tren de pasageri si unul de marfa s-au ciocnit in apropiere de Moscova, relateaza Russia Today, conform Mediafax.

Accidentul minier din Turcia: Trei persoane au fost inculpate pentru omor involuntar

Trei persoane au fost inculpate pentru omor involuntar in cazul celui mai grav accident minier din Turcia, soldat cu peste 300 de morti, a anuntat procurorul orasului Soma.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,256 seconds )