Libnet.ro
UNICEF

06:30

Accidentul minier din Turcia: Trei persoane au fost inculpate pentru omor involuntar

România Liberă România Liberă,
Accidentul minier din Turcia: Trei persoane au fost inculpate pentru omor involuntar

Trei persoane au fost inculpate pentru omor involuntar in cazul celui mai grav accident minier din Turcia, soldat cu peste 300 de morti, a anuntat procurorul orasului Soma. continuă pe România Liberă

Dezastrul minier din Turcia: 18 persoane au fost arestate

Un numar de 18 persoane au fost arestate in urma dezastrului minier din Soma, Turcia, unde pestwe 300 de persoane si-au pierdut viata, a anuntat politia locala, citata de BBC News. Printre persoanele arestate se.

Dezastrul minier din Turcia: 24 persoane au fost arestate

UPDATE:20:09: Politia turca a arestat, duminica, 24 de persoane, inclusiv liderii suspectati de neglijenta ai companiei miniere din Soma, in vestul Turciei, unde au murit 301 mineri,.

Accidentul minier din Turcia: Politia a arestat 24 de persoane

Politia turca a arestat, duminica, 24 de persoane, inclusiv liderii suspectati de neglijenta ai companiei miniere din Soma, in vestul Turciei, unde au murit 301 mineri.

Accidentul minier din Turcia: 18 mineri se afla inca prinsi in mina de carbune

Un numar maxim de 18 mineri sunt inca prinsi in mina de carbune din Soma vestul Turciei), unde marti a avut loc un accident tragic soldat cu 284 de morti, a anuntat vineri ministrul energiei, potrivit AFP.

Nou bilant al accidentului minier din Turcia: 301 persoane au murit

Bilantul catastrofei miniere din Soma a ajuns la 301 morti, in timp ce doi mineri sunt in continuare blocati pe fundul putului afectat de explozie, a anuntat sambata ministrul Energiei, Taner Yildiz, citat de.

Accidentul minier din Turcia: Maximum 18 persoane mai sunt blocate in subteran

Autoritatile turce au anuntat, vineri, ca maximum 18 oameni mai sunt blocati in mina de carbune de la Soma, in vestul Turciei, in care a avut loc un accident, marti, soldat cu 284 de morti.

Trei persoane au fost inculpate pentru omor involuntar in cazul accidentului minier din Turcia

Un tribunal turc a inculpat pentru omor involuntar trei dintre cele 25 de pesoane arestate in urma celui mai grav accident minier din tara, soldat cu peste 300 de morti, a anuntat duminica procurorul orasului.

Politia turca a arestat 24 de persoane in cazul accidentului minier din Turcia

Politia turca a arestat, duminica, 24 de persoane, inclusiv liderii suspectati de neglijenta ai companiei miniere din Soma, in vestul Turciei, unde au murit 301 mineri, potrivit presei locale, relateaza.

Turcia: Trei persoane sunt acuzate de omor din culpa in cazul accidentului minier in urma caruia au murit peste 300 de mineri

Un tribunal turc decis duminica punerea sub acuzare a trei persoane in cazul accidentului minier in care au murit peste 300 de persoane. Este vorba de angajati ai companiei care administreaza mina din Soma, acuzati acum de omor din culpa.

Turcia: Piata Taksim, ocupata de protestatari, dupa accidentul minier

Turcii s-au adunat din nou in Piata Takism, de aceasta data pentru a denunta rolul Guvernului in accidentul minier de la Soma, in care au murit sute de oameni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )