Libnet.ro
UNICEF

07:30

Turcia: Trei persoane sunt acuzate de omor din culpa in cazul accidentului minier in urma caruia au murit peste 300 de mineri

Adevărul Adevărul,
Turcia: Trei persoane sunt acuzate de omor din culpa in cazul accidentului minier in urma caruia au murit peste 300 de mineri

Un tribunal turc decis duminica punerea sub acuzare a trei persoane in cazul accidentului minier in care au murit peste 300 de persoane. Este vorba de angajati ai companiei care administreaza mina din Soma, acuzati acum de omor din culpa. continuă pe Adevărul

Accidentul minier din Turcia: Trei persoane au fost inculpate pentru omor involuntar

Trei persoane au fost inculpate pentru omor involuntar in cazul celui mai grav accident minier din Turcia, soldat cu peste 300 de morti, a anuntat procurorul orasului Soma.

Mexic: Cel putin trei persoane au murit intr-o explozie produsa la un centru comercial (VIDEO)

Cel putin trei persoane au murit, iar alte 16 au fost ranite, inclusiv un bebelus de sase luni, joi, intr-o explozie produsa la un centru comercial din Reynosa, Mexic, a anuntat guvernul regional, citat de.

Doi din trei romani sunt indatorati la banci. Jumatate dintre ei au imprumutat sume de peste 5.000 de lei

Doi din trei romani sunt indatorati, in jumatate din cazuri sumele datorate depasind 5. 000 de lei, potrivit unui studiu realizat la solicitarea firmei Kruk Romania, specializata in recuperarea de.

Doi din trei romani sunt indatorati. Jumatate dintre ei cu peste 5.000 de lei (studiu)

Doi din trei romani sunt indatorati, in jumatate din cazuri sumele datorate depasind 5. 000 de lei, potrivit unui studiu realizat la solicitarea firmei Kruk Romania, specializata in recuperarea de creante. Doua treimi dintre debitori au imprumutat bani de la banci, iar 20% de la rude, a declarat luni intr-o conferinta de presa antropologul Vintila Mihailescu, coordonatorul studiului, ctat de Mediafax. Peste 40% dintre romani considera ca banii conteaza cat sa aiba un trai decent, iar 21% spun ca e bine sa ai cat mai multi bani, iar cine nu recunoaste acest lucru minte sau este ipocrit.

Trei persoane au fost inculpate pentru omor involuntar in cazul accidentului minier din Turcia

Un tribunal turc a inculpat pentru omor involuntar trei dintre cele 25 de pesoane arestate in urma celui mai grav accident minier din tara, soldat cu peste 300 de morti, a anuntat duminica procurorul orasului.

Nou bilant al accidentului minier din Turcia: 301 persoane au murit

Bilantul catastrofei miniere din Soma a ajuns la 301 morti, in timp ce doi mineri sunt in continuare blocati pe fundul putului afectat de explozie, a anuntat sambata ministrul Energiei, Taner Yildiz, citat de.

Dezastrul minier din Turcia: 18 persoane au fost arestate

Un numar de 18 persoane au fost arestate in urma dezastrului minier din Soma, Turcia, unde pestwe 300 de persoane si-au pierdut viata, a anuntat politia locala, citata de BBC News. Printre persoanele arestate se.

Turcia: 18 persoane arestate in cazul accidentului minier

Politia turca a arestat, duminica, 18 persoane, inclusiv liderii suspectati de neglijenta ai companiei miniere din Soma, in vestul Turciei, unde au murit 301 mineri, potrivit presei locale, relateaza AFP.

Dezastrul minier din Turcia: 24 persoane au fost arestate

UPDATE:20:09: Politia turca a arestat, duminica, 24 de persoane, inclusiv liderii suspectati de neglijenta ai companiei miniere din Soma, in vestul Turciei, unde au murit 301 mineri,.

New York: Trei persoane au returnat 40.000 de dolari, suma gasita intr-o canapea cumparata la mana a doua

Trei prieteni care locuiesc in New York au returnat suma de 40. 000 de dolari gasita intr-o canapea cumparata la mana a doua, scrie BBC News. Cei trei au cumparat canapeaua pentru doar 20 de dolari si au gasit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )