Libnet.ro
UNICEF

07:30

Trei persoane au fost inculpate pentru omor involuntar in cazul accidentului minier din Turcia

Antena3 Antena3,
Trei persoane au fost inculpate pentru omor involuntar in cazul accidentului minier din Turcia

Un tribunal turc a inculpat pentru omor involuntar trei dintre cele 25 de pesoane arestate in urma celui mai grav accident minier din tara, soldat cu peste 300 de morti, a anuntat duminica procurorul orasului. continuă pe Antena3

Accidentul minier din Turcia: Trei persoane au fost inculpate pentru omor involuntar

Trei persoane au fost inculpate pentru omor involuntar in cazul celui mai grav accident minier din Turcia, soldat cu peste 300 de morti, a anuntat procurorul orasului Soma.

Turcia: Trei persoane sunt acuzate de omor din culpa in cazul accidentului minier in urma caruia au murit peste 300 de mineri

Un tribunal turc decis duminica punerea sub acuzare a trei persoane in cazul accidentului minier in care au murit peste 300 de persoane. Este vorba de angajati ai companiei care administreaza mina din Soma, acuzati acum de omor din culpa.

Condamnatii prezinta povestea unui barbat condamnat pentru omor (VIDEO)

Adriana Stoicescu a prezentat, sambata, in emisiunea Condamnatii, de pe B1 TV, cazul luigeorgica Caldararu, un barbat condamnat la 27 de ani de inchisoare pentru omor. Caldararu se afla in.

Mexic: Cel putin trei persoane au murit intr-o explozie produsa la un centru comercial (VIDEO)

Cel putin trei persoane au murit, iar alte 16 au fost ranite, inclusiv un bebelus de sase luni, joi, intr-o explozie produsa la un centru comercial din Reynosa, Mexic, a anuntat guvernul regional, citat de.

New York: Trei persoane au returnat 40.000 de dolari, suma gasita intr-o canapea cumparata la mana a doua

Trei prieteni care locuiesc in New York au returnat suma de 40. 000 de dolari gasita intr-o canapea cumparata la mana a doua, scrie BBC News. Cei trei au cumparat canapeaua pentru doar 20 de dolari si au gasit.

Singurul medic legist din Roman a fost RETINUT pentru LUARE DE MITA in ULTIMA ZI DE MUNCA

Singurul medic legist din zona Municipiului Roman a fost retinut pentru luare de mita in ultima zi de munca dinainte de pensionare. Medicul a fost prins in flagrant in timp ce lua spaga pentru a trece.

Presedinta Partidului Verde Bihor, Mihaela Bodonea, a fost arestata pentru luare de mita

Presedintele Partidului Verde Bihor, Mihaela Bodonea, care fusese retinuta de procurorii DNA dupa ce a primit 6. 500 de euro pentru a ceda Fortei Civice 192 de locuri de membru in comisiile de supraveghere din.

Narcisa Iorga, despre sedinta CNA in care B1 TV a fost somat pentru declaratiile presedintelui (VIDEO)

Membrul CNA, Narcisa Iorga, a dezvaluit pe contul sau de Facebook, cum a decurs sedinta in cadrul careia s-a luat decizia ca postul B1 TV sa fie somat public pentru emisiunea Evenimentul zilei TV, in care a fost.

FOTO. Zece sportivi de top din Cluj au fost copiloti pentru o zi

Zece dintre sportivii de top din Cluj Napoca au renuntat, pentru o zi, la antrenamentele lor pentru o sesiune de antrenamente alaturi de pilotii echipei de raliuri Napoca Rally Academy.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )