Libnet.ro
UNICEF

10:30

Doi din trei romani sunt indatorati. Jumatate dintre ei cu peste 5.000 de lei (studiu)

Hotnews Hotnews,
 Doi din trei romani sunt indatorati. Jumatate dintre ei cu peste 5.000 de lei (studiu)

Doi din trei romani sunt indatorati, in jumatate din cazuri sumele datorate depasind 5. 000 de lei, potrivit unui studiu realizat la solicitarea firmei Kruk Romania, specializata in recuperarea de creante. Doua treimi dintre debitori au imprumutat bani de la banci, iar 20% de la rude, a declarat luni intr-o conferinta de presa antropologul Vintila Mihailescu, coordonatorul studiului, ctat de Mediafax. Peste 40% dintre romani considera ca banii conteaza cat sa aiba un trai decent, iar 21% spun ca e bine sa ai cat mai multi bani, iar cine nu recunoaste acest lucru minte sau este ipocrit. continuă pe Hotnews

Doi din trei romani sunt indatorati la banci. Jumatate dintre ei au imprumutat sume de peste 5.000 de lei

Doi din trei romani sunt indatorati, in jumatate din cazuri sumele datorate depasind 5. 000 de lei, potrivit unui studiu realizat la solicitarea firmei Kruk Romania, specializata in recuperarea de.

Doi romani din trei au datorii la banci sau la rude

Doi romani din trei romani sunt indatorati, iar in jumatate din cazuri sumele datorate depasesc 5. 000 de lei, potrivit unui studiu realizat la solicitarea firmei Kruk Romania, specializata in recuperarea de creante. Doua treimi dintre debitori au imprumutat bani de la banci, iar 20% de la rude, a declarat luni intr-o conferinta de presa antropologul Vintila Mihailescu, coordonatorul studiului.

Jumatate dintre romani spun ca parintii lor traiau mai bine la aceeasi varsta

Romanii sunt pesimisti cand vine vorba de situatia materiala prezenta, indiferent de generatia din care fac parte, aproape jumatate dintre acestia declarand ca parintii lor aveau o situatie financiara mai buna decat a lor la varsta actuala.

Bogatii din Marea Britanie sunt mai prosperi ca niciodata. Averile lor au crescut cu 15% in ultimul an

Bogatii din Marea Britanie sunt mai prosperi ca niciodata. Averile lor au crescut cu 15% in ultimul an, potrivit unei liste publicate de Sunday Times. Dintre primii 1000 de bogati din Regat fac parte nu numai oameni.

Leul a atins cel mai bun nivel din ultimele opt luni si jumatate, dupa ce SP a imbunatatit ratingul Romaniei

Leu s-a apreciat pana la cel mai bun nivel din ultimele opt luni si jumatate, ajungand vineri la 4,4275 lei pentru un euro. Aceasta apreciere vine dupa ce americanii de la agentia de evaluare financiara.

Raport: Clientii marilor companii din domeniul tehnologiei sunt mai bine protejati

Marile companii din tehnologie protejeaza cu sfintenie datele utilizatorilor, afirma CNET. Rezultatele unui raport al Electronic Frontier Foundation arata ca gigantii Facebook, Google, Microsoft, Apple, sau Yahoo.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )