Libnet.ro
UNICEF

12:00

Doi romani din trei au datorii la banci sau la rude

România Liberă România Liberă,
Doi romani din trei au datorii la banci sau la rude

Doi romani din trei romani sunt indatorati, iar in jumatate din cazuri sumele datorate depasesc 5. 000 de lei, potrivit unui studiu realizat la solicitarea firmei Kruk Romania, specializata in recuperarea de creante. Doua treimi dintre debitori au imprumutat bani de la banci, iar 20% de la rude, a declarat luni intr-o conferinta de presa antropologul Vintila Mihailescu, coordonatorul studiului. continuă pe România Liberă

Doi din trei romani sunt indatorati. Jumatate dintre ei cu peste 5.000 de lei (studiu)

Doi din trei romani sunt indatorati, in jumatate din cazuri sumele datorate depasind 5. 000 de lei, potrivit unui studiu realizat la solicitarea firmei Kruk Romania, specializata in recuperarea de creante. Doua treimi dintre debitori au imprumutat bani de la banci, iar 20% de la rude, a declarat luni intr-o conferinta de presa antropologul Vintila Mihailescu, coordonatorul studiului, ctat de Mediafax. Peste 40% dintre romani considera ca banii conteaza cat sa aiba un trai decent, iar 21% spun ca e bine sa ai cat mai multi bani, iar cine nu recunoaste acest lucru minte sau este ipocrit.

Doi din trei romani sunt indatorati la banci. Jumatate dintre ei au imprumutat sume de peste 5.000 de lei

Doi din trei romani sunt indatorati, in jumatate din cazuri sumele datorate depasind 5. 000 de lei, potrivit unui studiu realizat la solicitarea firmei Kruk Romania, specializata in recuperarea de.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )