Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aceasta este cea mai ciudata FAMILIE din lume. Ce i-a propus barbatul iubitei sale. Am privit-o pas cu pas

Antena3 Antena3,
Aceasta este cea mai ciudata FAMILIE din lume. Ce i-a propus barbatul iubitei sale. Am privit-o pas cu pas

Gelozia nu este un cuvant care se afla in vocabularul acestui barbat. Cand a vazut ca flacara pasiunii dintre el si iubita lui se stinge, a indemnat-o pe femeie sa isi caute un amant, dar sa continue si. continuă pe Antena3

Un baietel de 5 ani este cel mai tanar pilot din lume (VIDEO)

Un copil chinez in varsta de 5 ani este cel mai tanar pilot din lume. Baiatul, pe nume He Yide, a zburat cu un aeroplan timp de 35 de minute, deasupra Rezervatiei Naturale din Beijing. Tatal copilului a.

Cea mai puternica tara din lume a luat DECIZIA. Iata ce spune DOCUMENTUL care poate schimba soarta lumii

Un nou proiect de rezolutie parlamentara, din care AFP a obtinut o copie, a fost elaborat marti de Senatul american pentru a-i permite lui Barack Obama sa lanseze atacuri militare in Siria timp de 60 de zile, cu o.

Elvetia, cea mai competitiva tara din lume. Ce loc ocupa Romania in acest top

Forumul Economic Mondial WEF) a prezentat miercuri Raportul Competitivitatii Globale 2013-2014, editie in care Romania a urcat doua pozitii comparativ cu anul trecut, ocupand locul 76, informeaza un comunicat.

Era cea mai frumoasa fata din oras, dar toata lumea isi bate joc de ea acum. Ce detaliu i-a scapat din aceasta poza

Prietenii spun ca ea era cea mai frumoasa tanara din oras. Era indragita de toti si avea o multime de amici. insa acum toti prietenii rad de ea din cauza acestei fotografii pe care a postat-o pe.

August - cea mai buna luna din ultimii doi ani pentru companiile din zona euro

August a fost, pentru afacerile din zona euro, cea mai buna luna din ultimii doi ani, comenzile avansand pentru prima data de la jumatatea anului 2011, potrivit unor date statistice ale Eurostat, citate de presa internationala.

Cea mai mica lichiditate din ultimele cinci luni

Bursa a avut ieri cea mai mica lichiditate din ultimele cinci luni, rulajul fiind de circa 1,49 milioane euro, de aproximativ sapte ori mai putin decat in sesiunea de vineri, cand investitorii au tranzactionat de 46 milioane lei 10,37 milioane euro).

Cea mai mica femeie si cel mai inalt barbat din lume stau fata in fata in platoul emisiunii Acces direct, in aceasta dupa-amiaza!

Emisiunea Acces direct de la Antena 1 reincepe astazi cu o editie speciala in cadrul careia Simona Gherghe ii va prezenta publicului pe cea mai mica femeie Joyti Amge) si cel mai inalt barbat din lume Sultan Kosen). Continue reading .

Este cea mai INDECENTA propunere pe care a postat-o cineva pe internet. Are doar 21 de ani si vrea sa faca asta

Ania Lisewska are 21 de ani este din Varsovia, Polonia si telul ei in viata este sa se culce cu 100. 000 de barbati veniti de peste tot din lume. Ciudat este ca Ania are un iubit, care nu este deloc incantat.

Cea mai cunoscuta prostituata din Bistrita, trimisa din nou in judecata

A adunat amenzi de zeci de mii de lei, a fost trimisa si in judecata si tot nu s-a cumintit. Vandana, cea mai cunoscuta prostituata de pe meleaguri bistritene, care practica cea mai veche meserie din lume de peste 10 ani a fost trimisa in judecata din nou pentru prostitutie.

Temperaturile au scazut sub limita inghetului. Cea mai friguroasa noapte din aceasta toamna

Cea mai scazuta temperatura inregistrata in aceasta toamna in tara, minus 0,1 grade Celsius, a fost inregistrata, joi dimineata, la Miercurea Ciuc, citat de Mediafax. La Miercurea Ciuc s-a inregistrat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )