Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai puternica tara din lume a luat DECIZIA. Iata ce spune DOCUMENTUL care poate schimba soarta lumii

Antena3 Antena3,
Cea mai puternica tara din lume a luat DECIZIA. Iata ce spune DOCUMENTUL care poate schimba soarta lumii

Un nou proiect de rezolutie parlamentara, din care AFP a obtinut o copie, a fost elaborat marti de Senatul american pentru a-i permite lui Barack Obama sa lanseze atacuri militare in Siria timp de 60 de zile, cu o. continuă pe Antena3

Elvetia, cea mai competitiva tara din lume. Ce loc ocupa Romania in acest top

Forumul Economic Mondial WEF) a prezentat miercuri Raportul Competitivitatii Globale 2013-2014, editie in care Romania a urcat doua pozitii comparativ cu anul trecut, ocupand locul 76, informeaza un comunicat.

Un baietel de 5 ani este cel mai tanar pilot din lume (VIDEO)

Un copil chinez in varsta de 5 ani este cel mai tanar pilot din lume. Baiatul, pe nume He Yide, a zburat cu un aeroplan timp de 35 de minute, deasupra Rezervatiei Naturale din Beijing. Tatal copilului a.

Cea mai mica lichiditate din ultimele cinci luni

Bursa a avut ieri cea mai mica lichiditate din ultimele cinci luni, rulajul fiind de circa 1,49 milioane euro, de aproximativ sapte ori mai putin decat in sesiunea de vineri, cand investitorii au tranzactionat de 46 milioane lei 10,37 milioane euro).

Leul, cea mai performanta moneda din UE

O analiza a firmei Noble Securities a aratat ca leul este cea mai performanta moneda din Uniunea Europeana UE), conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Cea mai mica femeie si cel mai inalt barbat din lume stau fata in fata in platoul emisiunii Acces direct, in aceasta dupa-amiaza!

Emisiunea Acces direct de la Antena 1 reincepe astazi cu o editie speciala in cadrul careia Simona Gherghe ii va prezenta publicului pe cea mai mica femeie Joyti Amge) si cel mai inalt barbat din lume Sultan Kosen). Continue reading .

Cea mai cunoscuta prostituata din Bistrita, trimisa din nou in judecata

A adunat amenzi de zeci de mii de lei, a fost trimisa si in judecata si tot nu s-a cumintit. Vandana, cea mai cunoscuta prostituata de pe meleaguri bistritene, care practica cea mai veche meserie din lume de peste 10 ani a fost trimisa in judecata din nou pentru prostitutie.

Sobolewski vrea la BVB cea mai mare parte din oferta Romgaz

Oferta de listare a Romgaz trebuie sa fie structurata astfel incat cea mai mare parte sa fie reprezentata de actiuni la Bursa de Valori Bucuresti si numai o mica parte sa fie structurata in GDR-uri global depository receipts) la Londra. Acesta este mesajul transmis de Ludwik Sobolewski, care a avut, ieri, prima sa conferinta de presa in calitate de CEO al Bursei de Valori Bucuresti.

TOP 10: cele mai sigure banci din lume

Rating-urile bancilor din Europa nu au cunoscut deocamdata impactul incetinirii economice din tarile emergente ori a masurilor de rederesare economica din pietele dezvoltate, ceea ce le plaseaza in topul listei al celor mai sigure institutii financiare.

Miscarea neasteptata care lasa SUA fara replica. Ce s-a intamplat azi noapte in cel mai fierbinte loc din lume

Ministrii arabi ai afacerilor externe au cerut duminica seara ONU si comunitatii internationale sa isi asume responsabilitatile in dosarul sirian, in timp ce mai multe tari au in vedere lovituri.

Peste 6.000 de locuri cu taxa sunt vacante la cea mai mare universitate din Transilvania

Tinerii care vor sa fie studenti la cea mai mare universitate din Transilvania, UBB, au la dispozitie 658 locuri bugetate si 6. 494 de locuri cu taxa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )