Libnet.ro
UNICEF

19:00

Acest bug din Chrome face mai usoara piratarea filmelor

Playtech Playtech,
Acest bug din Chrome face mai usoara piratarea filmelor

Cercetatorii din domeniul securitatii au descoperit un bug important in Chrome. Razboiul dintre hackeri sistudiourile de la Hollywood dureaza de ani de zile, insa, pentru moment, niciuna dintre parti nu pare a castiga. Mai mult decat atat, daca este sa ne uitam peste descoperirea recenta a unor oameni de stiinta, nu putem decat sa tragem []. continuă pe Playtech

BREXIT. Premierul italian Matteo Renzi: Trebuie sa schimbam UE pentru a o face mai umana si mai dreapta

Primul ministru italian Matteo Renzi a cerut vineri Uniunii Europene sa schimbe directia dupa votul Marii Britanii de a parasi blocul comunitar. Trebuie sa schimbam UE pentru a o face mai umana si mai dreapta, pentru ca Europa este casa noastra, este viitorul nostru .

BREXIT. Reactii internationale, dupa anuntarea rezultatelor partiale ale referendumului. Donald Tusk: Ceea ce nu te ucide, te face mai puternic

Publicarea rezultatelor partiale ale referendumului organizat, joi, in Marea Britanie, privind apartenenta la Uniunea Europeana, a starnit reactii din partea liderilor, atat pe plan intern, cat si international.

Preotul din Badacin face eforturi imense pentru renovarea casei lui Iuliu Maniu, in timp ce omul lui Soros nu da niciun ban pentru a sprijini consolidarea (FOTO)

Preotul paroh Cristian Borz din Badacin a incepaut in urma cu doi ani sa stranga fonduri pentru a consolida casa lui Iuliu Maniu. Cum sprijin de la Consiliul Judetean Salaj nu a primit,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )