Libnet.ro
UNICEF

00:07

Acest grafic prezinta tarile care sufera cel mai mult de pe urma crizei din Rusia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Acest grafic prezinta tarile care sufera cel mai mult de pe urma crizei din Rusia

Moneda rusa a scazut pe parcusul unei singure sedinte cu 19%, pana la 80,1 unitati fata de dolar, cel mai mare declin din 1998, cand Rusia a intrat in incapacitate de plata a datoriilor in moneda locala, dupa ce banca centrala a crescut dobanda cheie. continuă pe Wall-Street Ro

Sondaj INSCOP: Majoritatea romanilor crede ca Romania trebuie sa se indrepte spre Vest. SUA, tara care a influentat cel mai mult in bine Romania

Un sondaj despre Romania realizat de Inscop Research la comanda cotidianului Adevarul arata ca majoritatea populatiei crede ca Romania trebuie sa se indrepte politic si militar inspre Vest. Cei mai multi dintre romani indica SUA drept tara care a influentat cel mai mult in bine evolutia Romania in ultimii 25 de ani. Detalii si grafice, in documentul atasat.

REVISTA BLOGURILOR: Cel mai bun inlocuitor pentru lanturile antiderapante

Zoso prezinta cel mai bun inlocuitor pentru lanturile antiderapante. Cristian Florea ne spune unde putem invata cate ceva despre ciclism in Bucuresti. Iar Adela Parvu prezinta reamenajarea colorata a unei locuinte.

Cel mai performant telefon chinezesc este acum disponibil online: poate fi livrat si in Romania

Meizu Mx4 Pro, cel mai nou si mai performant telefon al chinezilor de la Meizu, este acum disponibil online pe OppoMart si poate fi livrat in toata lumea. Meizu MX4 Pro, lansat de curand, poate fi acum achizitionat online de pe magazinul OppoMart. Telefonul beneficiaza de niste specificatii foarte bune si poate fi livrat in toata lumea. Conform detaliilor de pe magazinul online, livrarea in tarile din Uniunea Europeana dureaza intr 8 si 15 zile, asa ca nu va trebui [].

Radu Banciu: Traian Basescu a fost desemnat cel mai bun presedinte al romanilor din 89 incoace. E o infrangere pentru Iliescu (VIDEO)

RaduBanciu a afirmat, miercuri seara, ca TraianBasescu a fost desemnat cel mai bun presedinte al Romaniei de la Revolutie pana in prezent, iar acest lucru reprezinta o infrangere pentru Ion.

Cum au facut chinezii cel mai subtire telefon din lume. Povestea ingineriei din Vivo X5 Max

Vivo X5 Max are toate sansele sa incheie anul cu titlul de cel mai subtire telefon din lume. A avut rivali, darniciunul ca el. Iata cum arata in interior acest smartphone. Vivo X5 Max vine sa culeaga lauriisubtirimii sale dupa modele precum Gionee Elife S5. 1, ajuns in Romanis sub numele Allview X2 Soul, si Oppo R5. Primul are 5,55 mm grosime, al doilea ajunge la 4,85 mm si Vivo X5 Max are doar 4,75 mm. Mai nou, compania a vrut [].

Cel mai sexy model din lume

Cel mai sexy model din lume este considerat Ben Dahlhaus si, contrar, asteptarilor, are un look de hipster la care putini s-ar fi asteptat. Iata cum arata cel pentru care suspina atat de multe femei.

Ce au cautat romanii pe Google in 2014: iPhone 6 este cel mai popular gadget

Google ne aratatopul cautarilor pentru 2014, cum face la fiecare sfarsit de an, si putem vedea ce a fost de interes pentru romani. Simona Halep si iPhone 6 iau primele doua locuri din top. Google e cel mai folosit motor de cautare in Romania, iar topulpublicat acum ne arata cine a fost de interes pentru romani. Astfel, Simona Halep, iPhone 6 si Rezultate Bacalaureat ocupa primele trei locuri in topul celor mai populare cautari. Urmeaza concursulEurovision,Robin Williams care a decedat in [].

Romanii considera ca Traian Basescu este presedintele care a ajutat cel mai mult democratia romaneasca

Presedintele Traian Basescu isi incheie duminica, 21 decembrie, cel de-al doilea mandat, chiar in ziua izbucnirii Revolutiei romane in Capitala, acum 25 de ani. Pe retelele de socializare au inceput sa.

Cel mai bun fotbalist al anului din Republica Moldova, un jucator care evolueaza in Italia

Cel mai bun fotbalist al anului din Republica Moldova, in urma unui sondaj al federatiei de la Chisinau, a fost desemnat Artur Ionita, care evolueaza la echipa italiana Hellas Verona .

Cel mai frumos bulevard din lume, Champs-Elysees, a fost invadat de fum si miros de carnati de casa prajiti

Cel mai frumos bulevard din lume, Champs-Elysees, a fost invadat de comercianti si chioscuri unde se prepara mancaruri prajite, dupa ce Primaria din Paris l-a desemnat pe omul de afaceri Marcel Campion sa.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )