Libnet.ro
UNICEF

15:00

Acesta e cel mai rapid hotspot mobil: Netgear la viteza de 450Mbps

Playtech Playtech,
Acesta e cel mai rapid hotspot mobil: Netgear la viteza de 450Mbps

Pentru situatii in care aveti nevoie de internet in deplasare si nu vreti sa provina de la telefon sau tableta, exista un hotspot mobil ultra rapid de la Netgear. Fiecare operator de internet va ofera posibilitatea sa achizitionati un modem USB cu un abonament de date menit sa va ofere internet pe laptop cand va []. continuă pe Playtech

Noul Civic Type R: cel mai rapid hot hatch cu tractiune din lume debuteaza la Geneva

Dupa 5 ani de asteptare, primul Civic Type R din istorie cu un motor supraalimentat debuteaza cu un set de performante ce il propulseaza pe prima pozitie in segmentul compactelor sportive: 0-100 km/h 5,7 secunde si o viteza de top de 270 km/h.

Cum sa ai un smartphone mai rapid si mai curat: Avast are cateva solutii

Pentru ca ocazional ar fi bine sa va asigurati ca aveti un telefon curat, cei de la Avast au anuntat noi aplicatii menite sa va faca gadgetul mai sprinten. Fiecare gadget cu Android, in momentul in care il scoateti din cutie, este incredibil de sprinten. Aplicatiile se incarca mai rapid si intreaga experienta de utilizare [].

Uruguay: 5 ani cu cel mai sarac presedinte

Jose Mujica 79) a fost pana duminica si timp de 5 ani presedintele Uruguay-ului. El si-a capatat o popularitate planetara sub eticheta deloc apreciata de acesta de cel mai sarac presedinte. Cu toate acestea, Pepe cum este el alintat de uruguayeni este un personaj politic atipic.

Anatol Matasaru, cel mai nonconformist protestatar, condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare: Imagini de la cel mai atipic protest din fata Procuraturii (VIDEO)

In Republica Moldova tocmai a fost condamnat cel mai nonconformist si atipic protestatar. Anatol Matasaru a primit doi ani de inchisoare cu suspendare, cu o perioada de proba de trei ani, pentru ca, in 2013, a.

Cel mai interesant sistem de operare care nu este Android si iOS

La Mobile World Congress, intr-un colt al celei mai indepartate hale, cel mai mare stand era cel de la Ubuntu. Sistemul de operare bazat pe Linux are o varianta pentru telefoane mobile, dar si primii producatori. Meizu, o firma ambitioasa din China, a dotat un telefon cu asa ceva. Ubuntu Touch e unul dintre cele mai surprinzatoare sisteme de operare de pe piata. O surpriza cu adevarat placuta.

MWC 2015 Cel mai sigur telefon din lume are un urmas: Ce are de oferit Blackphone 2

In cadrul MWC 2015, cei de la Silent Circle au lansat anuntat Blackphone 2, succesorul celui mai sigur telefon din lume. La MWC 2015 in Barcelona, cei de la Silent Circle au venit pregatiti nu cu unul, ci cu trei anunturi important: Blackphone 2, cel ce va deveni probabil cel mai sigur telefon din lume, [].

Viena, pentru a 6-a oara consecutiv orasul cu cel mai inalt nivel al calitatii vietii

Viena este pentru a sasea oara consecutiv orasul cu cel mai inalt nivel al calitatii vietii din lume, conform celui mai recent studiu al companiei de consultanta Mercer.

Viena este din nou orasul cu cel mai inalt nivel al calitatii vietii. Pe ce loc se afla Bucurestiul

Capitala Austriei, Viena, este pentru a sasea oara consecutiv orasul cu cel mai inalt nivel al calitatii vietii din lume, arata studiul pe anul 2015 al companiei de consultanta Mercer.

Interviu naucitor cu cel mai singur om din lume. Cand nu mai am mancare, mi se face foame. Nicio problema

Cand reporterul Chris Haslam a decis sa faca un interviu cu cel mai singur om din Argentina, se astepta la macar o farama de entuziasm din partea barbatului intervievat. Se astepta la raspunsuri la fel de.

Cel mai inedit model de Blackberry

Fanii brandului de telefonie mobila Blacberry s-au aratat extaziati la vederea unui nou model pe care l-a gandit designerul Andrew Zhilin. Telefonul este patrat si include un touch screen si o tastatura ce se dezvaluie prin rotatia ecranului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )