Libnet.ro
UNICEF

22:45

Acesta este unul din cele mai ciudate cupluri. El cantareste 200 de kilograme, iar ea este slaba ca un fulg

Antena3 Antena3,
Acesta este unul din cele mai ciudate cupluri. El cantareste 200 de kilograme, iar ea este slaba ca un fulg

Dragostea nu tine cont de infatisare. Acesti tineri par sa sparga orice bariere si dovedesc lumii intregi ca sentimentele lor sunt curate si frumoase. Ea este o femeie foarte curtata, dar cu toate astea nu ar. continuă pe Antena3

Geoana: Codul fiscal nu gaseste un just echilibru intre reducerea fiscalitatii muncii, una din cele mai mari din Europa, si cea asupra capitalului

PSRO ramane consecvent pozitiei care a condus la un vot de abtinere privind Codul Fiscal. in opinia lui Mircea Geoana nu exista un just echilibru intre reducerea fiscalitatii muncii, una din cele mai mari din.

Cele mai ciudate cuvinte din vocabularul interbelic in Transilvania: barbatii erau mahari sau spileri. Cum foloseau femeile ticlazaul sau druga

Vocabularul romanesc a fost influentat de-a lungul secolelor, in special in Transilvania, de limbile popoarelor care au ocupat vremelnic aceste meleaguri. Ungurii, sasii si chiar turcii au determinat imbogatirea limbajului romanesc, unele dintre aceste cuvinte fiind folosite si astazi.

Care este orasul cu cele mai mari chirii din Romania

Municipiul Cluj-Napoca a devenit cel mai scump oras din tara pe segmentul chiriilor, cu diferente de pana la 8% fata de Capitala, se arata intr-o analiza asupra evolutiei chiriilor in marile orase .

Concerte rock 2015. Cele mai importante evenimente pana la sfarsitul anului

Pentru fanii muzicii rock mai sunt cateva evenimente importante anul acesta. Iata cateva dintre cele mai interesante concerte rock 2015 care urmeaza sa aiba loc in Romania:.

DPD Romania: IT, fashion si home deco, sectoarele care genereaza cele mai multe livrari pentru curieri

ITC, fashion, beauty, home deco si auto sunt industriile care au generat cele mai multe livrari pentru companiile de curierat romanesti in 2014, si care vor continua, in 2015, sa sustina peste 50% din business-ul curierilor de pe piata locala, arata datele DPD Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de coletarie si curierat expres din Romania.

TOP 25 Cele mai TARI transferuri ale verii. Ce LOVITURI au dat Barcelona, Real, City si cine e pustiul de 60 milioane euro

Vara anul 2015 este una efervescenta pe piata transferurilor iar granzii Europei si-au intarit loturile inainte sa inceapa cele mai puternice campionate ale Vestului. Senzatia verii a fost un pusti, transferat pe mai mult de 60 milioane euro.

Cele mai mari dosare de coruptie din anii 90

Cele mai mari dosare de coruptie din anii 90. Perioada anilor 1990 a fost zguduita de puternice scandaluri de coruptie, care au afectat serios Romania. Printre cele mai rasunatoare se numara Tigareta, Caritas, Flota si Bancorex. Din pacate, in cele mai multe din dosarele deschise in aceste cazuri, vinovatii nu au fost pedepsiti, de multe ori din cauza taraganarii proceselor, care a dus la prescrierea faptelor.

Cele mai bune documentare despre comunism

Cele mai bune documentare despre comunism. Istoria recenta a Romaniei poate fi studiata mai putin in manualele de specialitate si mai mult prin intermediul filmelor documentare care au fost realizate dupa 1989. Cele mai cunoscute si mai apreciate filme au devenit deja legendare si au fost realizate dupa sute si mii de ore de documentare si dupa amanuntite verificari ale arhivelor.

Cele mai profitabile afaceri online.Cum sa faci bani stand la calculator, cu investitii minime si distractii maxime

In toate statisticile oficiale, afacerile legate intr-un fel sau altul de internet afiseaza cele mai mari cresteri, atat la vanzari, cat si la profit. Iata cateva dintre cele mai profitabile afaceri online, potrivit Adevarul.

Cele mai profitabile afaceri online. Cum sa faci bani stand la calculator, cu investitii minime si distractii maxime

In toate statisticile oficiale, afacerile legate intr-un fel sau altul de internet afiseaza cele mai mari cresteri, atat la vanzari, cat si la profit. Iata cateva dintre cele mai profitabile afaceri online.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )