Libnet.ro
UNICEF

05:00

Aceste carduri ar putea sa dispara. Anunt de ultima ora, sunt vizati toti romanii cu cont bancar

Playtech Playtech,
Aceste carduri ar putea sa dispara. Anunt de ultima ora, sunt vizati toti romanii cu cont bancar

Tehnologia evolueaza extrem de repede, iar anuntul urmator ii vizeaza pe toti romanii cu card si cont bancar. Tehnologia evolueaza extrem de rapid si de aceste schimbari trebuie sa. continuă pe Playtech

Anunt de ultima ora despre vaccinul AstraZeneca. Dr. Adina Alberts se va bucura

A fost facut un anunt de ultima ora despre vaccinul AstraZeneca. Dr. Adina Alberts se va bucura cand va lua la cunostinta despre ce este vorba. Anunt oficial despre vaccinul de la Astra Zeneca. Cine poate face vaccinul anti-coronavirus de la aceasta companie A fost facut anuntul de ultima ora despre vaccinul AstraZeneca, anunt de .

Pensii 2021. Veste de ultima ora pentru milioane de pensionari. Ce se intampla de la 1 februarie

Veste de ultima ora pentru milioane de pensionari. Ce noua modificare are loc de azi, 1 februarie? Toti varstnicii trebuie sa ia asta la cunostinta. Noi detalii despre schimbarile aferente. Pensii 2021. Noi modificari de la 1 februarie Premierul Romaniei a delcarat ca pensiile sunt mai mari anul acesta fata de nivelul atins in anul .

O noua veste proasta in familia Andrei si a lui Maruta. Anuntul de ultima ora

Catalin Maruta a dat o veste proasta inainte de inceperea emisiunii La Maruta. El a tinut sa le spuna telespectatorilor ca si fiul sau, David, s-a infectat cu noul coronavirus. O noua veste proasta in familia Andrei si a lui Maruta Catalin Maruta a anuntat inainte de editia de azi a emisiunii La Maruta, ca .

Decizie de ultima ora in cazul preotului anchetat pentru moartea bebelusului din Suceava: Va suporta consecintele

Au aparut informatii de ultima ora cu privire la statutul pe care il are in prezent preotul care a oficializat botezul din Suceava, in urma caruia, un bebelus de doar sase saptamani a murit dupa ce a inghitit o cantitate mare de apa. Potrivit purtatorului de cuvant al Patriarhiei Romane, preotul a fost suspendat din .

Informatii de ultima ora despre Ion Dichiseanu. Marele artist a ajuns din nou la spital, in stare grava

Care este acum starea de sanatate a actorului Ion Dichiseanu? Marele actor se afla iar pe patul de spital, in stare grava, avand afectiuni pulmonare, anunta Antena3. ro. Informatii de ultima ora despre Ion Dichiseanu Ion Dichiseanu s-a luptat cu o pneumonie severa, pe fondul imunitatii scazute din cauza varstei. Acum, actorul in varsta de 87 .

Ce drama pentru Mihai Mitoseru. A intervenit si Oana Roman, informatii de ultima ora

Mihai Mitoseru trece prin momente grele dupa ce mama sa, actrita Camlia Mitoseru, a fost internata de urgenta si urmeaza sa fie supusa unei interventii complicate. Oana Roman a facut anuntul. Disperarea lor e mare: Avem nevoie de ajutor. E nevoie de sange. Mama lui Mihai Mitoseru, dusa de urgenta la spital. Oana Roman, prietena .

Fum la ATI, la Spitalul Pantelimon din Bucuresti. Informatii de ultima ora, pacientii au fost evacuati

La doar 2 zile dupa ce un pavilion al Institutului Matei Bals din Capitala a ars, un nou salon ATI se aprinde. Conform Romania TV, un neon ar fi pocnit in salonul ATI de la Spitalul Pantelimon din Bucuresti. Aflati mai multe detalii de ultima ora. Fum la ATI, la Spitalul Pantelimon din Bucuresti Un .

Acesti angajati primesc 1.500 de lei in plus pe luna, direct in cont. Anunt de ultima ora. Statul face asta acum

Statul vine cu o facilitate si permite ca acesti angajati sa primeasca 1. 500 de lei in plus pe luna. Statul a venit cu o facilitate pentru angajatorii care vor sa-si ajute angajatii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )