Libnet.ro
UNICEF

21:01

Acord de 8 MILIARDE de euro intre China si Italia

Antena3 Antena3,
Acord de 8 MILIARDE de euro intre China si Italia

Italia si China au semnat 20 de acorduri de cooperare economica in valoare totala de opt miliarde de euro si care prevad, printre altele, vanzarea a 50 de elicoptere de catre AgustaWestland subsidiara a grupului. continuă pe Antena3

BEI, BM si BERD au investit peste 33 miliarde euro in Europa Centrala si de Sud-Est

Banca Europeana pentru Investitii BEI), impreuna cu Banca Mondiala si Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) au investit, in ultimii doi ani, peste 33,6 miliarde euro in Europa Centrala si de Sud-Est, peste tinta de 30 miliarde euro asumata in cadrul unui plan de actiune comun lansat in 2012, conform Mediafax.

BEI, BM si BERD au investit in ultimii doi ani peste 33,6 miliarde de euro in Europa Centrala si de Sud-Est

Banca Europeana pentru Investitii, impreuna cu Banca Mondiala si Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare au investit in ultimii doi ani peste 33,6 miliarde euro in Europa Centrala si de Sud-Est, peste tinta de 30 miliarde euro asumata in cadrul unui plan de actiune comun lansat in 2012.

BEI, BM si BERD, investitii de peste 33,6 miliarde de euro in Europa Centrala si de Sud-Est in ultimii doi ani

Banca Europeana pentru Investitii, impreuna cu Banca Mondiala si Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare au investit in ultimii doi ani peste 33,6 miliarde euro in Europa Centrala si de Sud-Est, peste tinta de 30 miliarde de euro asumata in cadrul unui plan de actiune comun lansat in 2012, informeaza Mediafax.

In 2013, fluxul net de investitii straine directe a fost de 2,7 miliarde de euro. Grosul banilor a fost directionat in Bucuresti-Ilfov. Dupa tara de provenienta, ierarhia e aceeasi din 2009 incoace

Fluxul net de investitii straine directe ISD) in anul 2013 a inregistrat un nivel de 2,712 miliarde euro, se arata intr-un raport difuzat miercuri de Banca Nationala. 61,4% din fluxurile investitionale s-au orientat catre Bucuresti-Ilfov, la capatul opus fiind regiunea Nord-Vest, care a atras doar 4,5% din ISD. Primele 4 tari clasate dupa ponderea detinuta in soldul ISD la 31 decembrie 2013 sunt: Olanda 24,4 %), Austria 19,1%), Germania 11,2%) si Franta 7,6%), ierarhie neschimbata din anul 2009.

STUDIU Daca si-ar vinde toate actiunile detinute la marile companii, statul roman ar obtine 8,4 miliarde de euro

Romania ar obtine 8,4 miliarde euro din vanzarea actiunilor detinute la cele mai importante companii de stat, acoperind, astfel, 6,3% din datoria publica, potrivit unui studiu realizat de Institutul de cercetare Economica din Austria.

Statele UE au acordat subventii pentru energie de 122 miliarde euro in 2012

Statele UE au acordat subventii in valoare de 122 de miliarde de euro pentru mixul lor de energie in 2012, o treime din aceste ajutoare fiind alocate pentru sustinerea energiei regenerabile, relateaza AFP, citand un studiu publicat luni de Comisia Europeana.

Fonduri de pana la 5,4 miliarde de euro - necesarul pana in 2020 pentru infrastructura de internet ultrarapid in banda larga

Diana Voicu, secretar de stat la Ministerul pentru Societatea Informationala a declarat pentru EurActiv. ro ca in ultima varianta a Strategiei Nationale privind Agenda Digitala a Romaniei este inclusa o noua abordare a introducerii retelelor ultrarapide de fibra optica [cunoscute sub denumirea de retele de acces de noua generatie next generation access - NGA)]; ceea ce va ridica necesarul total de investitii la minimum 3,9 miliarde euro in urmatorii 7 ani. Strategia Nationala va fi aprobata de Guvern cel mai probabil pana la sfarsitul acestei luni, fiind una dintre conditionalitatile pentru alocarea fondurilor UE 2014-2020.

Romania va beneficia in 2014-2020 de peste 9 miliarde euro din FEADR

Tara noastra va beneficia in perioada 2014-2020 de peste 9 miliarde de euro din Fondul European pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala FEADR), a declarat ieri, pentru Agerpres, Carmen Mihaela Boteanu, director general adjunct al Directiei Generale Dezvoltare Rurala - Autoritatea de management pentru Programul National de Dezvoltare Rurala.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )