Libnet.ro
UNICEF

20:45

Acord intre cele mai periculoase tari: promisiunile facute de China si Rusia

Playtech Playtech,
Acord intre cele mai periculoase tari: promisiunile facute de China si Rusia

Faptul ca majoritatea celorlalte state din lume fie urasc fie se tem de Rusia si China, nu mai e o noutate. Nici faptul ca Rusia si China sunt prietene bune nu mai surprinde pe nimeni. Acum, aceasta prietenie a fost dusa la cu totul alt nivel, potrivit Wall Street Journal. China si Rusia se inteleg [] Acord intre cele mai periculoase tari: promisiunile facute de China si Rusia Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Cele mai periculoase dulciuri. Tentatii pe care trebuie sa le eviti

Vom incerca sa iti explicam in acest articol care sunt cele mai periculoase dulciuri, tentatii pe care trebuie neaparat sa le eviti pentru a nu-ti pune viata in pericol.

Romania, dupa Ungaria si Bulgaria in clasamentul celor mai primitoare tari din lume: problemele care ne trag in jos

Romania face parte dintre cele 141 de tari analizate in raportul World Economic Forum 2015, pe baza mai multor indicatori esentiali pentru o industrie a turismului competitiva la nivel international. Tara noastra nu s-a situat la coada clasamentului, insa Ungaria, Bulgaria sau Slovacia sunt mai bine cotate.

Ziua Europei. Cele mai ciudate lucruri despre leaganul civilizatiei moderne

Ziua Europei marcheaza sfarsitul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, cand locuitorii Batranului Continent, dupa cum il numesc americanii, au simtit ca-si pot recupera vietile distruse de razboi. Si aveau dreptate. Exista multe lucruri minunat de ciudate care reprezinta Europa: cel mai mare, dar si cel mai mic stat din lume, cele mai lungi denumiri de orase sau locul nasterii celor mai mari imperii ale lumii.

Cele mai cool campanii publicitare! FOTO

De la Coca Cola, Sprite, McDonalds sau Nike si pana la The Economist, IKEA, Ariel ori Adidas, iata produsele care au beneficiat de cele mai cool campanii publicitare! .

Cele mai bune aplicatii Android pentru vreme

In cele ce urmeaza am selectat cele mai bune aplicatii Android pentru vreme pe care le puteti descarca gratuit de pe Google Play. Cele mai bune aplicatii Android pentru vreme sunt disponibile gratuit in Google Play si le puteti downloada foarte usor in dispozitivele voastre mobile. Noi am intocmit o lista cu 6 cele mai [] Cele mai bune aplicatii Android pentru vreme Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ANOFM: Peste 18.000 de posturi vacante, cele mai multe in Cluj si Bucuresti, cele mai putine in Bacau

Peste 18. 000 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Cluj, Bucuresti, Ilfov, Arges si Arad, cele mai putine in Bacau, Caras-Severin, Mehedinti, Ialomita si Salaj, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Cele mai subtiri telefoane: Cand fiecare milimetru conteaza

Am stabilit deja ca oamenii au dezvoltat o afinitate pentru gadgeturile super slim. Si pe buna dreptate, pentru ca in afara de designul futurist, majoritatea exceleaza si in ceea ce priveste specificatiile. Noi am alcatuit o lista cu cele mai subtiri telefoane, pe care ar trebui sa le iei in calcul in cazul in care [] Cele mai subtiri telefoane: Cand fiecare milimetru conteaza Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai scumpe rochii din filme!

De la rochita alba purtata de Marilyn Monroe in The Seven Ear Itch si pana la rochia purtata de Audrey Hepburn in Breakfast at Tiffanys ori cea a lui Kate Winslet din Titanic, iata care au fost cele mai scumpe rochii din filme! .

Cele mai bune aplicatii de smartphone pentru editare foto

Daca te-ai saturat de eternele filtre Instagram, poate ca ar fi cazul sa incerci si alte aplicatii de smartphone pentru editare foto. Noi am facut o selectie a celor mai bune dintre cele pe care le-am incercat deja. Exista filtre de Instagram si exista filtrele cu adevarat bune si captivante din VSCO. Este poate cel [] Cele mai bune aplicatii de smartphone pentru editare foto Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Top 10 cele mai cool fotografii ale Deliei de pe Instagram!

Antonia este una dintre cele mai active vedete pe retelele de socializare, unde posteaza adesea poze inedite, spre bucuria fanilor ei! Iti prezentam astazi cateva dintre cele mai cool fotografii ale Deliei de pe Instagram! .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )