Libnet.ro
UNICEF

10:30

Acord intre Romania si Ucraina pentru protejarea informatiilor SECRETE

România Liberă România Liberă,
Acord intre Romania si Ucraina pentru protejarea informatiilor SECRETE

Parlamentul Ucrainei a ratificat, miercuri, acordul semnat cu Guvernul Romaniei referitor la protejarea reciproca a informatiilor cu caracter secret. continuă pe România Liberă

Guvernul a aprobat acordul Romania-Ungaria pentru interconectarea unei infrastructuri transfrontaliere de retea optica

Guvernul a aprobat, printr-o Hotarare, Acordul incheiat intre Romania si Ungaria privind interconectarea la frontiera de stat romano-ungara a unei infrastructuri transfrontaliere de retea optica. Acordul reglementeaza interconetarea retelei optice prevazute prin proiectul Boundless World-Establishing an NGA Telecommunications Network between Bekes Sub Region and Bihor County la frontiera de stat romano-ungara, intre punctele de trecere a frontierei dintre localitatea Bors din Romania si localitatea Artand din Ungaria, in limita a 100 de metri fata de frontiera de stat.

Thompson: Vom continua colaborarea cu Romania pentru protejarea ideilor si institutiilor democratiei

Statele Unite ale Americii vor continua sa colaboreze cu Romania pentru a garanta protejarea, consolidarea si pastrarea ideilor si institutiilor democratiei, libertatii si egalitatii, nu doar acum, ci.

Acord intre institutiile europene privind eliminarea roamingului. Cand se va intampla

Dupa 12 ore de negocieri intenese, Comisia Europeana, Parlamentul UE si Consiliul UE au ajuns, marti, la un acord preliminar referitor la eliminarea tarifelor de roaming din iunie 2017 si acordarea de catre operatorii de telecomunicatii a unui tratament egal tuturor utilizatorilor de Internet.

Nou punct de FRONTIERA intre Romania si Ungaria. Se vor conecta doua AUTOSTRAZI

Frontiera dintre Romania si Ungaria va avea un nou punct de frontiera, intre localitatile Nadlac judetul Arad) si Csanadpalota.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )