Libnet.ro
UNICEF

00:08

Acord istoric de asociere a Ucrainei cu Uniunea Europeana

România Liberă România Liberă,
Acord istoric de asociere a Ucrainei cu Uniunea Europeana

Acordul istoric de asociere a Ucrainei cu Uniunea Europeana a fost ratificat marti de parlmentul ucrainean, concretizandu-se astfel indepartarea de Moscova a acestei foste republici sovietice. in acelasi timp, acordul a fost ratificat si de catre Parlamentul European. continuă pe România Liberă

UPDATE. Acord istoric de asociere a Ucrainei cu Uniunea Europeana

Acordul istoric de asociere a Ucrainei cu Uniunea Europeana a fost ratificat marti de parlmentul ucrainean, concretizandu-se astfel indepartarea de Moscova a acestei foste republici sovietice. in acelasi timp, acordul a fost ratificat si de catre Parlamentul European.

Acordul istoric de asociere a Ucrainei cu Uniunea Europeana a fost ratificat

Parlamentul ucrainean si parlamentul European au ratificat marti acordul istoric de asociere a Ucrainei cu Uniunea Europeana, concretizand indepartarea acestei foste republici sovietice de Moscova, relateaza.

Acordul de asociere intre Uniunea Europeana si Ucraina, ratificat de Parlamentul European

Parlamentul ucrainean a ratificat, marti, acordul de asociere intre Uniunea Europeana si Ucraina, relateaza AFP. in cadrul acestui vot calificat drept istoric de presedintele Parlamentului European, Martin.

Parlamentul ucrainean ratifica azi Acordul de Asociere cu UE. Porosenko: Este o zi istorica

Parlamentarii ucraineni vor ratifica acordul de asociere cu Uniunea Europeana in cadrul unei sedinte ce va avea loc simultan cu o sesiune a Parlamentului European. Ambele parti vor incepe procedura la ora 10. 00 ora 12. 00 a Romaniei) marti dimineata, intr-o zi istorica dupa cum o denumeste presedintele ucrainean, Petro Porosenko.

Uniunea Europeana, singurul drum pentru Republica Moldova

Singura cale pentru modernizarea si dezvoltarea Republicii Moldova este integrarea in UE, au sustinut participantii la cea de-a doua editie a Forumului anual de Dezbateri pe Integrarea Europeana a Republicii Moldova.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,245 seconds )