Libnet.ro
UNICEF

22:00

Acordul european semnat de Tsipras a trecut de comisiile parlamentare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Acordul european semnat de Tsipras a trecut de comisiile parlamentare

ACTUALIZARE 19:40 Pachetul initial de reforme promis zonei euro de premierul grec Alexis Tsipras a trecut astazi dupa-amiaza prima bariera legislativa, fiind avizat de cele patru comisii specializate din Parlamentul de la Atena, legislativul grec urmand - probabil spre miezul noptii - sa se pronunte prin vot asupra acestor masuri, precum si a acordului in ansamblu, transmite agentia EFE. * Parlamentul Frantei s-a pronuntat in favoarea acordului Adunarea Nationala a Frantei camera inferioara a Parlamentului francez) s-a pronuntat in favoarea acordului european cu Grecia, cu 412 voturi pentru, 69 contra si 49 de abtineri, a transmis, pe Twitter, camera inferioara a Parlamentului francez. * ACTUALIZARE 16:30 Membri comisiei Syriza critica acordul cu Grecia * ACTUALIZARE 16:26 Comisia Europeana mobilizeaza 35 de miliarde de euro din bugetul UE in favoarea Greciei * ACTUALIZARE 14:44 Cameron: Trebuie sa existe o restructurare a datoriei Greciei * ACTUALIZARE 13:32 Comisia Europeana propune un imprumut-punte de 7 miliarde euro pentru Grecia * ACTUALIZARE 11:02 BCE este asteptata sa ridice joi plafonul ELA * URMARITI LIVE TEXT iN ARTICOL. continuă pe Ziarul Bursa

Acordul european semnat de Tsipras a trecut de comisiile parlamentare

ACTUALIZARE 22:48 Ministrul de Finante grec, in parlament: Luni a fost cea mai dificila zi din viata mea. A fost o decizie care va cantari greu pe mine pentru restul vietii, potrivit ThePressProject. *ACTUALIZARE 22:06 Tsipras, catre palamentari: Am nevoie de sprijinul vostru Agentia de presa Reuters a confirmat ca premierul Alexis Tsipras a avertizat parlamentarii sai ca se va chinui sa ramana la putere fara sprijinul lor. Potrivit unui oficial guvernamental, Tsipras a declarat: Eu sunt prim-ministru pentru ca am un grup parlamentar care ma sprijina. Daca nu am sprijinul sau, va fi dificil sa fiu prim-ministru ziua urmatoare. * Partidul Noua Democratie va sprijini planul de austeritate * ACTUALIZARE 21:54 Incidente violente in Piata Syntagma, la inceputul dezbaterii parlamentare * Parlamentul Frantei s-a pronuntat in favoarea acordului * ACTUALIZARE 16:30 Membri comisiei Syriza critica acordul cu Grecia * ACTUALIZARE 16:26 Comisia Europeana mobilizeaza 35 de miliarde de euro din bugetul UE in favoarea Greciei * ACTUALIZARE 14:44 Cameron: Trebuie sa existe o restructurare a datoriei Greciei * ACTUALIZARE 13:32 Comisia Europeana propune un imprumut-punte de 7 miliarde euro pentru Grecia * ACTUALIZARE 11:02 BCE este asteptata sa ridice joi plafonul ELA * URMARITI LIVE TEXT iN ARTICOL.

Zi decisiva pentru Grecia. Acordul semnat de Tsipras a trecut de comisiile parlamentare

Parlamentul grec voteaza astazi planul de masuri la care Tsipras si creditorii internationali au ajuns luni, dupa 17 ore de negocieri.

Grecia: Acordul semnat de Alexis Tsipras a trecut de comisiile parlamentare

Cele patru comisii specializate din Parlamentul de la Atena au avizat, miercuri, pachetul initial de reforme promis zonei euro de premierul grec Alexis Tsipras, scrie EFE, citat de Agerpres. Euclid Tsakalotos,.

Presa italiana despre criza din Grecia si acordul european: O victorie momentana, s-a evitat in ultimul moment Grexitul

Principalele cotidiane din Peninsula s-au ocupat pe larg de criza din Grecia si acordul la care s-a ajuns dupa o noapte de tratative. Corespondentii italieni de la Bruxelles au relatat cu lux de amanunte atmosfera tensionata si punctele culminante din timpul discutiilor, cum ar fi schimbul dur de replici dintre premierul Matteo Renzi si Angela Merkel sau momentul in care Alexis Tsipras si-a pus haina pe masa tratativelor, spunand: O vreti si pe asta?.

Dupa acordul nuclear semnat cu Iran, Rusia asteapta ca SUA sa renunte la scutul antiracheta din Europa

Moscova spera ca Statele Unite sa isi indeplineasca promisiunea de a nu dezvolta un sistem antiracheta defensiv in Europa, dupa acordul semnat astazi intre cele sase puteri si Iran, a declarat ministrul rus.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )