Libnet.ro
UNICEF

23:00

Acordul cu Fondul Monetar International va fi discutat pe 27 septembrie

B1 B1,
Acordul cu Fondul Monetar International va fi discutat pe 27 septembrie

Consiliul Director al Fondului Monetar International va discuta vineri, in 27 septembrie, scrisoarea de intentie transmisa de autoritatile romane privind noul acord stand-by pe o perioada de doi ani, cu o. continuă pe B1

Ce inseamna pentru romanii de rand acordul cu Fondul Monetar International. Ce s-a schimbat in viata lor

Victor Ponta va prezenta astazi Parlamentului noul acord cu Fondul Monetar International. Astfel, autoritatile se obliga sa duca la bun sfarsit privatizarea CFR Marfa, vanzarea de pachete de actiuni la.

FMI va discuta pe 27 septembrie noul acord cu tara noastra

Consiliul Director al Fondului Monetar International va discuta vineri, 27 septembrie, scrisoarea de intentie transmisa de autoritatile romane privind noul acord stand-by pe o perioada de doi ani, cu o valoare de circa 2 miliarde de euro, pe care Romania il va trata ca intelegere preventiva.

FMI va discuta pe 27 septembrie solicitarea Romaniei pentru un nou acord

Boardul executiv al Fondului Monetar International FMI) va discuta pe 27 septembrie solicitarea tarii noastre de incheiere a unui nou acord de tip stand-by, potrivit calendarului publicat pe site-ul FMI.

FMI va discuta pe 27 septembrie solicitarea Romaniei pentru un nou acord stand-by

Boardul executiv al Fondului Monetar International FMI) va discuta in sedinta din 27 septembrie solicitarea Romaniei de incheiere a unui nou acord de tip stand-by, potrivit calendarului publicat pe site-ul FMI,.

Medicii ies in strada incepand de maine. Primele proteste vor tine pana pe 27 septembrie

Incepand de miercuri si pana pe 27 septembrie, medicii din toata tara vor iesi in strada pentru a picheta sediile Ministerului Sanatatii si Ministerului Finantelor. Cadrele medicale vor veni la Bucuresti, prin rotatie, din mai multe judete ale tarii, au anuntat astazi reprezentantii Coalitiei Profesionistilor in Sanatate. Principala solicitare este alocarea treptata a 6% din PIB pentru Sanatate.

Bursa a locurilor de munca la Slatina pe 27 septembrie

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Olt a anuntat data pentru desfasurarea celei de-a doua manifestari importante din an menita sa vina in ajutorul persoanelor aflate in cautarea unui job: Bursa locurilor de munca. Evenimentul mentionat va avea loc in data de 27 septembrie in trei dintre orasele din judet unde Agentia are filiale. La Slatina, manifestarea va fi gazduita de Casa Sindicatelor din municipiu.

Cand va discuta Consiliul Director al FMI noul acord cu Romania.

Consiliul Director al Fondului Monetar International va discuta vineri, in 27 septembrie, scrisoarea de intentie transmisa de autoritatile romane privind noul acord stand-by pe o perioada de doi ani, cu o valoare de circa 2 miliarde de euro, pe care Romania il va trata ca intelegere preventiva, transmite Mediafax. Solicitam asadar aprobarea unui nou Acord Stand-By ASB) pentru 24 de luni, cu o valoare totala de 1. 751,34 milioane DST aproximativ 2 miliarde Euro, 170 procente din cota), pe .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )