Libnet.ro
UNICEF

20:30

FMI va discuta pe 27 septembrie noul acord cu tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FMI va discuta pe 27 septembrie noul acord cu tara noastra

Consiliul Director al Fondului Monetar International va discuta vineri, 27 septembrie, scrisoarea de intentie transmisa de autoritatile romane privind noul acord stand-by pe o perioada de doi ani, cu o valoare de circa 2 miliarde de euro, pe care Romania il va trata ca intelegere preventiva. continuă pe Ziarul Bursa

FMI va discuta pe 27 septembrie solicitarea Romaniei pentru un nou acord

Boardul executiv al Fondului Monetar International FMI) va discuta pe 27 septembrie solicitarea tarii noastre de incheiere a unui nou acord de tip stand-by, potrivit calendarului publicat pe site-ul FMI.

FMI va discuta pe 27 septembrie solicitarea Romaniei pentru un nou acord stand-by

Boardul executiv al Fondului Monetar International FMI) va discuta in sedinta din 27 septembrie solicitarea Romaniei de incheiere a unui nou acord de tip stand-by, potrivit calendarului publicat pe site-ul FMI,.

Cand va discuta Consiliul Director al FMI noul acord cu Romania.

Consiliul Director al Fondului Monetar International va discuta vineri, in 27 septembrie, scrisoarea de intentie transmisa de autoritatile romane privind noul acord stand-by pe o perioada de doi ani, cu o valoare de circa 2 miliarde de euro, pe care Romania il va trata ca intelegere preventiva, transmite Mediafax. Solicitam asadar aprobarea unui nou Acord Stand-By ASB) pentru 24 de luni, cu o valoare totala de 1. 751,34 milioane DST aproximativ 2 miliarde Euro, 170 procente din cota), pe .

Acordul cu Fondul Monetar International va fi discutat pe 27 septembrie

Consiliul Director al Fondului Monetar International va discuta vineri, in 27 septembrie, scrisoarea de intentie transmisa de autoritatile romane privind noul acord stand-by pe o perioada de doi ani, cu o.

Liviu Voinea: Avem bani pentru plata salariilor si a pensiilor / Noul acord cu FMI prevede 4 miliarde folositi in caz de socuri externe

Ministrul delegat pentru buget, Liviu Voinea, a vorbit la RTV despre continutul noul acord al Romaniei cu Fondul Monetar International si Comisia Europeana si despre noile taxe si impozite.

Victor Ponta va prezenta in Parlament noul acord cu FMI, Comisia Europeana si Banca Mondiala

Victor Ponta va prezenta, marti, in Parlament, noul acord cu Fondul Monetar International, Comisia Europeana si Banca Mondiala, relateaza Agerpres. Premierul a anuntat ca proiectul final de scrisoare de.

Medicii ies in strada incepand de maine. Primele proteste vor tine pana pe 27 septembrie

Incepand de miercuri si pana pe 27 septembrie, medicii din toata tara vor iesi in strada pentru a picheta sediile Ministerului Sanatatii si Ministerului Finantelor. Cadrele medicale vor veni la Bucuresti, prin rotatie, din mai multe judete ale tarii, au anuntat astazi reprezentantii Coalitiei Profesionistilor in Sanatate. Principala solicitare este alocarea treptata a 6% din PIB pentru Sanatate.

Tara noastra sustine propunerile de accelerare a punerii in practica a obiectivelor CUE

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a declarat, in cadrul reuniunii informale a ministrilor Transporturilor din Uniunea Europeana UE), ca tara noastra sustine propunerile de accelerare a punerii in practica a obiectivelor Cerului Unic European CUE), informeaza un comunicat de presa.

SUA nu mai construiesc baze militare in tara noastra

Statele Unite ale Americii SUA) nu vor mai construi baze militare in tara noastra si in Bulgaria din cauza unor reduceri bugetare, a declarat comandantul fortelor terestre americane din Europa, Donald Campbell.

Bursa a locurilor de munca la Slatina pe 27 septembrie

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Olt a anuntat data pentru desfasurarea celei de-a doua manifestari importante din an menita sa vina in ajutorul persoanelor aflate in cautarea unui job: Bursa locurilor de munca. Evenimentul mentionat va avea loc in data de 27 septembrie in trei dintre orasele din judet unde Agentia are filiale. La Slatina, manifestarea va fi gazduita de Casa Sindicatelor din municipiu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )