Libnet.ro
UNICEF

18:00

Acordul nuclear cu Iranul, taxat ca eroare istorica de Israel. Rusia cere SUA sa renunte la scutul antiracheta

Adevărul Adevărul,
Acordul nuclear cu Iranul, taxat ca eroare istorica de Israel. Rusia cere SUA sa renunte la scutul antiracheta

Intelegerea de la Viena, considerata istorica de administratia Obama si de marile puteri, este contestata de Israel, dar si de congresmanii republicani americani. Rusia a cerut SUA sa renunte la scutul antiracheta. Ridicarea sanctiunilor ONU pentru Iran ar putea duce la intensificarea relatiilor comerciale romani-iraniene. continuă pe Adevărul

Acordul nuclear cu Iranul, taxat ca eroare istorica de Israel. Rusia cere SUA sa renunte la scutul antiracheta - INFOGRAFIE

Intelegerea de la Viena, considerata istorica de administratia Obama si de marile puteri, este contestata de Israel, dar si de congresmanii republicani americani. Rusia a cerut SUA sa renunte la scutul antiracheta. Ridicarea sanctiunilor ONU pentru Iran ar putea duce la intensificarea relatiilor comerciale romani-iraniene.

Premierul israelian, Benjamin Netanyahu: Acordul nuclear cu Iranul, o eroare istorica pentru omenire

Iranul si statele din grupul 5 plus 1 au ajuns la un acord cuprinzator care pune capat preocuparilor occidentale privind programul nuclear controversat al Teheranului. Israelul nu imparte insa bucuria.

Israelul critica vehement acordul nuclear iranian. Este o eroare istorica

Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a calificat marti drept o eroare istorica acordul nuclear incheiat intre Iran si marile puteri, relateaza Mediafax. Conform primelor elemente care ne parvin, este.

Jeb Bush: Acordul nuclear cu Iranul este periculos. Perspectivele vizate sunt pe termen scurt

Jeb Bush, candidatul Partidului Republican la presedintia Statelor Unite, este de parere ca acordul dintre marile puteri si Teheran pe tema programului nuclear iranian este periculos si are o perspectiva pe termen.

Jeb Bush: Acordul nuclear cu Iranul este periculos

Jeb Bush, inscris in cursa pentru desemnarea candidatului Partidului Republican la presedintia Statelor Unite, a condamnat acordul dintre marile puteri si Teheran pe tema programului nuclear iranian, considerand.

Oficial american: Acordul nuclear cu Iranul este periculos

Jeb Bush, inscris in cursa pentru desemnarea candidatului Partidului Republican la presedintia Statelor Unite, a precizat ca acordul dintre marile puteri si Teheran pe tema programului nuclear iranian este periculos.

Dupa acordul nuclear semnat cu Iran, Rusia asteapta ca SUA sa renunte la scutul antiracheta din Europa

Moscova spera ca Statele Unite sa isi indeplineasca promisiunea de a nu dezvolta un sistem antiracheta defensiv in Europa, dupa acordul semnat astazi intre cele sase puteri si Iran, a declarat ministrul rus.

Vladimir Putin saluta acordul nuclear iranian

Presedintele rus Vladimir Putin a salutat marti acordul istoric privind dosarul nuclear iranian, apreciind ca lumea poate rasufla usurata dupa lungi ani de negocieri.

Acordul nuclear cu Iran se lasa asteptat. Cum afecteaza pretul petrolului

Pretul petrolului a scazut luni, continuand declinul de saptamana trecuta, cel mai mare dupa luna martie, investitorii analizand perspectiva cresterii exporturilor de titei ale Iranului pe o piata suprasaturata, in asteptarea unui acord referitor la programul nuclear al Iranului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,329 seconds )