Libnet.ro
UNICEF

14:30

Vladimir Putin saluta acordul nuclear iranian

România Liberă România Liberă,
Vladimir Putin saluta acordul nuclear iranian

Presedintele rus Vladimir Putin a salutat marti acordul istoric privind dosarul nuclear iranian, apreciind ca lumea poate rasufla usurata dupa lungi ani de negocieri. continuă pe România Liberă

Vladimir Putin, despre acordul privind dosarul nuclear iranian: Lumea poate rasufla usurata acum

Vladimir Putin a salutat marti acordul istoric privind dosarul nuclear iranian, apreciind ca lumea poate rasufla usurata dupa lungi ani de negocieri. intr-un comunicat postat pe site-ul Kremlinului, presedintele.

Israelul critica vehement acordul nuclear iranian. Este o eroare istorica

Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a calificat marti drept o eroare istorica acordul nuclear incheiat intre Iran si marile puteri, relateaza Mediafax. Conform primelor elemente care ne parvin, este.

Putin: Negocierile in dosarul nuclear iranian urmeaza sa ajunga in curand la un compromis

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat vineri ca el crede ca marile puteri si Iranul urmeaza sa ajunga in curand la un compromis in negocierile asupra programului nucleasr iranian de la Viena, relateaza AFP in pagina electronica.

Vladimir Putin: Lumea poate rasufla usurata

Presedintele rus Vladimir Putin a salutat marti acordul istoric privind dosarul nuclear iranian, apreciind ca lumea poate rasufla usurata dupa lungi ani de negocieri, relateaza Agerpres. Lumea poate.

Vladimir Putin, despre negocierile asupra programului nuclear iranian: Este necesar sa se ajunga la un compromis. in opinia mea, se va ajunge la el in curand

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat vineri ca el crede membrii Grupului 5+1 China, Franta, Marea Britanie, Rusia, Statele Unite si Germania) si Iranul urmeaza sa ajunga in curand la un compromis in.

Acordul privind programul nuclear iranian, FINALIZAT. Reactia Israelului

Teheranul si cele sase puteri mondiale au ajuns marti la un acord privind programul nuclear iranian, au declarat surse iraniene si occidentale, relateaza Mediafax.

Acordul privind programul nuclear iranian, FINALIZAT

Teheranul si cele sase puteri mondiale au ajuns marti la un acord privind programul nuclear iranian, au declarat surse iraniene si occidentale, relateaza Mediafax.

Canada NU este de acord cu programul nuclear iranian

Guvernul conservator canadian a criticat, marti, acordul privind dosarul nuclear iranian, apreciind ca Iranul ramane in continuare o amenintare la adresa pacii.

Federica Mogherini, sefa diplomatiei europene, a anuntat incheierea oficiala a acordului privind programul nuclear iranian

Sefa diplomatiei europene, Federica Mogherini, a anuntat, pe contul sau de Twitter, ca acordul privind programul nuclear iranian a fost incheiat oficial marti la Viena intre Iran si marile puteri, potrivit.

UPDATE Iranul si marile puteri au ajuns la un acord istoric in ceea ce priveste dosarul nuclear iranian / Israelul califica acordul drept o eroare istorica

Iranul si marile puteri au ajuns la un acord istoric, marti, la Viena, in ceea ce priveste dosarul nuclear iranian, un dosar care otraveste de 12 ani relatiile internationale, a declarat pentru AFP o sursa apropiata negocierilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )